שב"ש

מצוטטת

New member
../images/Emo16.gifשב"ש../images/Emo16.gif

וזה עולם יפה ממש
זה רק שבוע לא רגוע מסביב
וזאת בועה מאוד קטנה
זה לא זהב זה סתם נוצץ
יכול להיות יותר טוב
יכול לבוא אסון
מי הבא בתור ומי בתור הבא
לא ממש חשוב
כתב ושר יהודה פוליקר.... הרבה נכון יש בכוח המילים אם רק יודעים לעשות בהן שימוש ראוי.... לא ממש צריך בשביל זה ל'יות משורר דגול מצו' שאין לה מילות משל עצמה מוצאת דרך של ביטויי בפנינות של האחרים וכולו מה בעצם רציתי כאן זה רק לברך ב.... ~שבת נינוחה ורגועה~ ~~לא ש'כפת לי שתהא גם צבעוניייה אם א@שר~~

שבת שלום .....

אם בלא קונב... עסקינן תגידו זו לא אורגזמה של החיים... השעות האלה של לקראת השבת... הריח של החמין.. הבית מצוחצח.. הדגים מבעבעים בסיר.. חוליו ברקע... vous le fammes........... עוד שניה אני משתפכת לי כאן מרוב התמוגגות צרופה.

אין

אין קול כמו שלו... אין גבר סקסי כמוהו כשהוא שר... הוא נוסטלגיה חיה נושמת ובועטת וימשיך להיות כך עוד דורות שלמים... כל שיר שלו מרטיט לי בלבלבית ...גם נוסטלגיה שכזו.

מצוטטת

New member
../images/Emo99.gif

כי תורי.... תרתי ... וזה לבנתיים כי לבטח אשוב להגיב לזה אחוריי כבוד מעלתה הקדושה עלינו לטובה

מגשימה1

New member
../images/Emo141.gif שבת שלום ! ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

וסופשבוע נעים ונפלא לכולנו !!!

מגשימה1

New member
התבלבלתי התכוונתי לכאלה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לא נורא עוד מעט חנוכה אז שישארו כבר ...

deena

New member
לצערי נאלצתי למחוק

את השרשור שפתח מיקי43 לזכרו של עלי מוהר, כי רובו ככולו היה מלא שירה, כמו האיש זכרונו לברכה, ובשרשור היה הפרת זכויות יוצרים והפרות תקנון
לרוב. אנא הקפידו להבא. שבת שלום

mr_lonely

New member
../images/Emo16.gif נרות ../images/Emo16.gif

נרות את מדליקה, מרצדים באפלה, אור נהורות בעינייך תפילה אומרות שפתייך. ואילו אני, החוטא, כוס של ברכה שותה. מריח ניחוחותייך, מביט אל קימורייך. לעצמי אומר : הערב אדליק בך שלל נרות... שבת שלום !

יערית

New member
היא נכנסה במלוא הדרה ויופיה../images/Emo16.gif

אחרי הבישולים,ניקיונות קניות ואורח מרגש
הנה היא באה,שבת של שקט ומנוחה ליגע
אני נינוחה תודה

למעלה