שב"ש

מצוטטת

New member
../images/Emo16.gif שב"ש../images/Emo16.gif

חרפתי.....קמתי....... מברכת בשב"ש ומוסיפה איך לא
גם
לכולכם חיוכים/חוה אלברשטיין אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים את העולם אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם? אם יש עוד קרקסים וליצנים ולא בסתר אם צחוק הילדים נשמע צלול ולא רחוק צוחק השוק, הים,הפעמון של בית הספר אז למה גם אנחנו לא נלמד לצחוק? כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים לא לקמץ בחיוכים והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב כדאי לצחוק ולחיך נסו רק פעם כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב צריך קצת לחייך, מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר אפשר לחלום ולקוות נסו רק פעם אפשר לצחוק ללא סיבה, אפשר גם לשיר. אדם הולך בעיר, והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק ושוב נושקת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך כל כך חשוב כדאי, כדאי ללמוד... הם תמיד, אבל תמיד מלטפים ונעימים אגב הם פתאום מזכירים לי איזו חברה שנעלמה לנו כאן
חיוכים לא אנשושים לא הפכתי דביקה זו רק תיזכורת שה-
לא מזיק אף לאיש שב"ש

r e d head

New member
רגע רגע...

אני עוד לא הספקתי לברך.. מזל טוב ותהני לך מהבית

r e d head

New member
רגע רגע...

אני עוד לא הספקתי לברך.. מזל טוב ותהני לך מהבית

ס י ו ן1

New member
שבת שלום לכולנו ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif |../images/Emo13.gif

אהבתי... צריך קצת לחייך, מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר אפשר לחלום ולקוות נסו רק פעם אפשר לצחוק ללא סיבה, אפשר גם לשיר.

בא לי לשיר לעולם

שיר עם נקי מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי ערב יום שבת, שעה חמש עד שש, וכל אחד כמעט שוב מתחדש. בכל שבעה ימים המקלחות שרות, המים שוב חמים בצינורות. שביל באמצע שביל בצד, חפופים אחד אחד. איזה נקיון וסדר, איזה יופי של מצעד. מים וסבון, חשמל דופק שעון, ולא עושים לשבון עם החשבון. מי בושם לפנים, וחולצת שבת יפה, וזוג של לבנים להחלפה. שביל באמצע שביל בצד... רגע של חלום לגוף ולנשמה כולם אומרים שלום ומה נשמע. אפילו גוף חורק מרגיש פתאום טרי, וכל אחד שורק שיר עם נקי. שביל באמצע שביל בצד... שבת שלום חברים (ניצת שהולכת לקרוע היום את רחבת הריקודים
)

r e d head

New member
ואני עם הילדה שקורעת אותי

בקושי נותנת לי להציץ במחשב.

Lonely In Blue

New member
ביטח יש עוד ליצנים...

הנה
ועוד אחד
ועוד אחד
אז קדימה לחייך
שב"ש שבת של כייף לכולם

michaly44

New member
שבת שלום לכולם...בדרך לאורלנדו...

יוצאים עוד כמה דקות.. לא , לא לא לדיסני..נימאס לילדים מדסני.. אנחנו הולכים לפגוש חברים ליד דיסני.. בבית מלון יפה ליד השער.. פשוט לבלות איתם את סוף השבוע... סתם נסיעה של 4 שעות..ובקצב שאני נוהגת אז בטח 5 שעות. קטן עלי. שמים מוזיקת טרנס ומיקס ואני משתגעת על הנסיעה ויוצאת עם כאב ראש..אך הבנים..בשלהם..מוזיקת טרנס. אז שתהייה שבת אחלה לכולכם.

למעלה