שבת שלום

מאיוש מקסימולה שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

היה לי ממש כייף איתך ביומיים האלה, למרות ציחקוקייך וגיחוכייך על העיר שבה אני חייה(העלק "השכונה שמאחור") ועל הקניון בעל 4 החנויות שלנו! ועוד על ראש העיר שלי!!!
אוי היה כזה כייף... אני מתה מתה מתה עלייך, תודה על הכל, תשמרי על הלב הטהור הזה שלך, את מיוחדת במינך!
שתיהיה שבת שלום לכולם, געגעתי לכםםם
במיוחד לצ'וני מוני קטני שלי, אנא מץ' עליך! (למה אתה לא עונה לי במסן???
)

איפי שלי

היה לי העונג והכייף לבלות איתך את היומיים האחרונים. האוכל הטעים, הבילויים, הפוך שחימם אותי מצויין בלילה ולך נתתי רק 1/4
, הכל היה מצויין. תודה רבה על אירוח מושלם.
אוהבת אותך המון המון ואיך את אומרת: אני שרופה לך על הנשמה
באמת שאוהבת אותך
שתהיה לך שבת נפלאה ומאושרת.

matyc

New member
../images/Emo213.gifשבת שלום לכולם ../images/Emo213.gif

וחג שמח מאיוש מותק אחלה סיכום ואחלה סיפור

שבת שלום

ארבע הנרות ארבע נרות דלקו לאיתם... הכל כה שקט, אפשר היה לשמוע לחשם אמר הנר הראשון: "מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי אני חש שקצי קרב..." ולהבתו כבתה! אמר הנר השני: "אני האמונה!! לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי אינני מוצא הצדקה כלשהי שאוסיף לדלוק עד סופי" כשסיים את דבריו רוח קלילה כבתה אותו ולא יוסיף עוד להאיר..... הנר השלשי חכה בסבלנות ואמר בצער: "אני אהבה!!! אין בי כוח להוסיף לדלוק, האנושות חדלה להעריך נכונה את חשבותי האנשים הפסקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר" מיד שסיים דבריו נפח אורו... לפתע..... נכנס לחדר ילד הבחין בשלושת הנרות הכבויים "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם" אמר הילד,ולא הצליח לעצור דמעותיו, ואז אמר הנר הרביעי: "אל חשש ילד,כל עוד אנו יחד שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים אני התקווה!!! בעיניים בהקות לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים., להבת התקווה אסור להשתכבה לעולם כל אחד מאיתנו מחוייב להתמיד ולטפח תקווה שלום אמונה ואהבה!!!!

../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם....

מיוש סיכום מצויין של השבוע , כיף נורא לקרוא ולהזכר במה היה לנו השבוע. והסיפור לשבת מקסים , כרגיל מלא חכמה וחומר למחשבה. נשיקות ושבת שלום לכולם הילה

למעלה