שבת שלום

../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

נר שמיני של חנוכה
עוד שבוע עבר חלף לו במהרה והנה אנו עומדים בסיומו של עוד חג נפלא ויפה מחגי ישראל. ומה היה לנו בשבוע של חנוכה 2006?
חיפושים אחר בנות שמנות לדוגמנות של ציור ופיסול ואחר בנות שמנות לתוכנית של עדי אשכנזי.
הליכה לשומרי משקל והחששות שלפני דיאטה חדשה.
יום הולדת לנורית- פרה קטנה וחמודה. שיהיה לה המון אושר ובריאות ושתחזור אלינו עם אור בפנים
אז מה אתן אומרות, הייתן יוצאות עם שחיף או אולי עם מישהו שמן? על טעם וריח אין מה להתווכח
מה אתן אומרות? איך מקבלים את עצמנו והאם צריך להסתובב בים עם בגד ים?
היכן ניתן להשיג פיג'מות במידות גדולות- תשאלו את bpryhyh.
האם מחקרים מהווים סיבה ללא לעשות דיאטה מראש בשבלכם? תשאלו את היפה במשמר הגבול מה היא עושה כשהיא קוראת מחקר חדש על דיאטה. ומה עושים בזמן דיאטה?
קו חם לשמנים, האם זה כדאי ונחוץ? כתומישמיש הביאה חלק מכתבה ושאלה אתכם, אז מה אתם אומרים?
מה חושבים על התמונות שאנו שולחים לאתרי היכרויות, האם אנחנו מכוערים כי אנו שמנים או שיש לכל אחד מאיתנו קסם שעובר דרך התמונות שלנו.
ומה אתם אומרים על הדוגמנית של הפרסומת של XOTEX?
מחר לונה פארק, מי מגיע ומי לא. סוף סוף שומעים קול מהצוות בידור הכי עגול ברשת
האם תפנו לאישה שמנה ברחוב כי לדעתכם היא מתאימה לפורום ומה דניאלההה עשתה בנידון.
האם מותר להורים שלנו להתערב לנו בשומן גם בגיל מבוגר?
המסכה הנטראלית, מה לבסוף קרה והאם זה היה שווה לחכות שבוע ולהבין את המשמעות?
ליזוש, שמחים שחזרו אליך כמה מהדברים ומקוים שהבטחון שלך יחזור במהרה.
התחלנו להכיר כאן חדשים וותיקים וללמוד עלינו דברים חדשים. תודה לשמנה משגעת ו-rikibit על השאלונים המקסימים
סליחה אדוני, אתה שמן מידי לטיסה הזאת. אינך יכול לעלות למטוס עקב עודף המשקל שלך." מה אתם אומרים על משפט כזה?
האם המורים של היום צריכים לעבור הכשרה על קבלת השמן כדי שיוכלו לעבוד עם ילדים בעלי עודף משקל?
חברי פורום יקרים, מה סגרנו לגבי מפגש פורום? האם הוא יתקיים בסילבסטר? תעלו רעיונות ואנו ננס ליישם אותם. והפעם בפינתנו "סיפור לשבת" הבאתי לכם סיפור המדבר על כל אלו שחושבים שכבר מיותר ואין מה לעשות כשאומרים לנו דברים גרועים. קריאה מהנה.
החמור והבאר - משל למתייאשים בפוטנציה
חמור האיכר נפל לבאר הישנה והיבשה בכפר. החל החמור לנעור לקרא לעזרה. בא האיכר ולא ידע מה לעשות מאחר והחמור ממילא היה כבר די זקן והבאר יבשה ומטה ליפול החליט האיכר להרוויח שתים במכה: לקבור את החמור בתוך הבאר ובאותה הזדמנות גם לסתום אותה. קרא האיכר לכל שכניו כולם באו עם אתים והחלו למלא בזבל את הבאר. תחילה נער החמור, אך כעבור רגעים מספר השתתק. המשיכו האיכרים לעדור זבל לתוך הבאר והחמור שותק. הלך האיכר והציץ לתוך הבאר ולהפתעתו הרבה ראה כי החמור עומד בבאר על ארבע רגליו כל פעם שכף זבל הושלכה עליו ניער את הזבל מגבו ודרך עליו, וכך הזבל הלך והצטבר בקרקעית הבאר ועם כל כף נוספת החמור עלה עוד מספר סנטימטרים למעלה כך, עד שהבור מלא והחמור צעד החוצה מן הבאר הנטושה מוסר השכל: גם אם זורקים עליך זבל לא הבכי והיבבות יוציאוך ממנו יש לנער את הזבל המושלך עליך, לדרוך עליו ולהתקדם הלאה...
שתהיה לכולנו שבת שלום וכייפית. תהנו מהכל ותבלו המון

איזה סיכום יפה מיושש ../images/Emo47.gif

אני בדיוק בשלבים של לזהות את הבחורה כרגיל הסיפור עם מוסר השכל נהדר נכון מאוד לגביי חיינו. דניאלההה בדרך למדידת חום ואקמול

שבת שלום פורום יקר../images/Emo16.gif

מאיוש, הוספתי את הסיכום השבועי לקישורי הפורום (תחת הקטגוריה של סיכומים שבועיים), אשמח אם יש לך לינקים לשאר הסיכומים השבועיים שהכנת עד עכשיו שנוכל לצרף לשם. אם לא יקח לי כמה ימים לעשות חיפוש מקיף אחריהם. אשמח אם יש לך ותשלחי לי אותם במייל כדי שנוסיף אותם לקישורים ותהיה לנו מזכרת מכל השבועות הללו. ליאור.

ליאורי המקסימה

תודה רבה וזה מאוד מרגש ומשמח אותי לדעת שהסיפורים שלי הסיכומים נכנסים לכל אחד כאן ללב. אני אשמח לעזור לך אני יגיע יותר מאוחר לבית ויעשה את זה. שתהיה לך שבת נפלאה
אוהבת מאיה

lizush

New member
שבת שלום לכולם...

זזתי לנקות פסח את הבית, אחלה סיפור מאיוש

שבת שלום ונפלא לכולם ../images/Emo141.gif

כרגיל מאיוש הסיפורים שלך נותנים לי נקודות חדשות למחשבה ... תודה לך על למידה ולהבנה של החיים דרך סיפוריך הנפלאים נשיקות לך ולכל חברי הפורום שבת שלום

../images/Emo23.gif../images/Emo48.gifשבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

שבת שלום לכולם ולדיקלו גם
ייייי שלי, יפה שלי, תרגישי טוב מלאכית ללא כנפיים שלי....... בטוחה שה-
שלך מטפל בך טוב
מאיושששששש
אחלה של סיכום

למעלה