שבת שלום

מיכל שב

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

איך עבר השבוע? מה מצפה לכם בסוף השבוע? שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט, רגוע. אם אתם יוצאים לבלות, אל תשכחו לבקש מהנהג לא לשתות כדי שיוכל להחזיר את כולכם הביתה בשלום
שבת שלום,

מיכמיך3

New member
שבת שלום ומבורך לכולם ../images/Emo140.gif

היה שבוע מהנה ומפוצץ. בקושי שהיה לי זמן לנשום. יש לי את הלימודים, אני גם מד"צית בתנועת נוער, ויש לי כל מיני פגישות בעקבות היותי מדריכה. וסוף סוף יש לי מחר יום מנוחה ולישון כל היום.

שבת שלום ../images/Emo13.gif

השבוע עבר די טוב היה לי שבוע יומולדת
משו כזה (ב-14.11 מלאו לי 18) ליתר דיוק היו לי שבועיים יומולדת
מצפה לי ללמוד למבחן בהיסטוריה ובערב לצאת לאשהו ושבת שלום =]

צביקוש23

New member
שבת שלום ונתראה מחר בטיול פיאט

לא יודע המ איתכם אבל מחר הטיול הגדול של מועדון פיאט ישראל כל מי שיש לו פיאט מוזמן לטיול . נפגשים ברחבה מאחורי תחנת דלק דור יקום לפני נתניה . בשעה 9:30 בבוקר מחר... שבת שלום

liorhikri1991

New member
שבת שלום... ותגובתי...

השבוע עבר כך: יום ראשון-הייתי בבית ספר(יש טונה לספר-אבל נעזוב) ואחה"צ התנדבתי בשניידר. יום שני-הייתי בבית ספר,חגגתי לאחי יום הולדת 5 ותכננתי ללמוד למבחן בהיסטוריה שבסוף התבטל. יום שלישי-הייתי בבית הספר,ובשאר היום סידרתי דברים לטיול שנתי. יום רביעי ויום חמישי-הייתי בטיול שנתי עם כל השיכבה(בתיכון עמל ב')-בטיול נסענו צפונה והיינו ביום הראשון: בעמק יזרעאל,בגלבוע,באכסנייה בפקיעין. ביום השני היינו:בסיור בפקיעין-במערת שמעון בר יוחאי,בנחל כזיב,ובראש הנקרה. היה ממש כיף ונחמד. ביום שישי ושבת:אני מתכנן ללמוד למבחן בתנ"ך ולהשלים תשיעורי בית.

AliceQueen

New member
וואי...

גמני הייתי אמורה לצאת לטיול הזה... אבל חליתי
ובכלל יש לי כיתה חרא... שונאת אותם

liorhikri1991

New member
שלאה אליך?

את דניאל שלא לומדת מתמטיקה כי יש לך פטור?אם כן אני יודע מי את ואת מכירה אותי גם

למעלה