שבת שלום

Liron1005

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

פרשת השבוע: עקב "לֹא יִתְיַצֵּב אִישׁ בִּפְנֵיכֶם פַּחְדְּכֶם וּמוֹרַאֲכֶם יִתֵּן ה' אֱלֹקיכֶם עַל פְּנֵי כָל הָאָרֶץ" (יא,כה) אחד הדברים המשפיעים על מדיניות החוץ והפנים של ישראל הוא מה שנקרא "לחץ בינלאומי". חלפו ימים רבים מאז הכרזתו של ראש הממשלה הראשון, דוד בן גוריון, "או"ם שמום", ועד הימים האלו. עד כמה לדעתכם מדינת ישראל צריכה להתחשב בדעתן של מדינות ידידות או אויבות בעת התנהלותה? מה הדרך לחזק ולהשפיע על ראש ממשלה שנתון ללחצים רבים מבחוץ? (באדיבות אתר כיפה, יוני לביא) שבת שלום!
בתמונה: רוברט פ.
בנים, ככה צריך להתלבש בשעבעס!

יקירה

הייתי משמיטה את התמונה של החולני הזה . בפרט כשמדובר בפרשת שבוע. . חפרתתת/tapuzforum/images/Emo178.gif יש מהממים ממנו. לעינייננו- אנחנו לא באמת מדינה דמוקרטית, אז ככה שלא ניתן לעשות הרבה וכמובן לא להשפיע בחלונות הגבוהים

זיתרענן

New member
לדעתי

אי אפשר להתעלם מלחץ, לעמוד כנגד כל העולם. אבל לא על כל לחץ צריך להתקפל. צריך מנהיג חזק שיודע גם לעמוד בלחץ. מהי הדרך להשפיע על ראש הממשלה הנוכחי? אין כל כך דרך כזו. הבנאדם הוא כפתור (לחיץ). אולי לנסות להוריד את רמת הלחץ ע"י פעילות דיפלומטית וכאלו.. אה, ואני לא אוהב עניבות כאלו..

הבחור הזה..

אחד החתיכים!.. לגבי עניין ראש הממשלה.. אהמ אהמ..: אני לא מתעסקת יותר מידי בפוליטיקה
אין לי מושג מה להגיד
אבל קחי פרח

למעלה