שבת שלום

יעל י

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

שבת יפה נעימה ושמשית צפוייה - מה התוכניות שלכן???
מה בתפריט?
וקינוחים?

jul6865

New member
בנות יקרות שלי

המלכה נכנסה לפני כמה דקות.אני בבית עם עוד 20 מתבגרים......אני מארחת את פעולת הצופים של בני רון......אתם לא מאמינים איזה רעש הם עושים.....ביום שלישי שעבר ארחתי את פעולת הצופים של הבת שלי קרן.אז המכה הייתה גדולה יותר כי היו אמנם פחות בנות אבל הגיל 11 זה גם מתבגרות.....נשאר רק הבן הצעיר בן כדי לגמור את ההתחיבויות שלי ולהתפנות לאירוחים שלי.....בבוקר בישלתי כבר לערב כדי לא להפריע לילדים וכל הבית הריח שיגעון והטריף לי את החושים.אני יכולתי לאכול רק קצת והרבה פעמים.....זה המצב עכשיו.יש לי מצב רוח נאכס לאחרונה כי אני לא מצליחה להביא את עצמי לבריכה ולפעילות גופנית כלשהי.אני בוחרת לעשות כל מיני דברים אחרים ובסוף לא נשאר זמן לדבר הכי חשוב:להזיז את התחת שלי ולעצב את גופי אחרי שהורדתי כל כך יפה....זה חבל שישארו לי עודפי שומן ועור דלדל רק בגלל שאני לא מתעמלת כי יש לי הרגשה שאם אני אקפיד אז העור שלי יוכל "להתכווץ" ולספוג את הירידה..אני חושבת שאפילו כשאני בת 43 אני לא אצטרך פלסטיקה...אני ממש לא בקטע של עוד ניתוח.שלא תבינו אותי לא נכון:מי שהולך על זה סבבה וכיף לו. אני ממש לא יכולה לחשוב על זה.כנראה אני צריכה קצת ניעור כדי לעשות משהו.אני אפילו מבזבזת את הכסף של המנוי לחדר הכושר כשאני לא הולכת.....וזה עומד להגמר בעוד חודשיים-שלושה בערך. בנימה לא אופטימית כל כך אני מאחלת לכם שבת שקטה ומבורכת. צאו לטייל כי הבטיחו לנו מזג אויר סתיווי ונעים.אני מבטיחה לעצמי מחר בבוקר ללכת לשחות. אשתדל גם לדווח לכן, אוהבת אתכן מאד,

שבת שלום ../images/Emo39.gif

בתפריט- עוף בתנור, תפו"א בתנור (לַבַּנִים, לא לי), סלט כרוב, סלט עלי בייבי, מרק ירקות מדהים, ברוקלי בתנור. זהו. היום אנחנו רק ארבעה, האמצעי נסע עם אחותי להורי לקיבוץ. קינוח- עבורי קילף לי האיש פומלה מדהימה מהעץ שלנו. הילדים בטח יאכלו עוגה או גלידה. שבת נפלאה לכולן

todalael

New member
תכנית לשישי../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo57.gif

בוקר: 200 גר' יוגורט לייט + 240 גר' פרי (תפוח)
צהרים: 50 גר' טונה, 40 גר' גבינה לבנה לייט, ביצה, 480 גר' סלט קצוץ + 15 גר' מיונז לייט, 4 פרוסות לחם מקמח מלא **שעת כושר עם החצי** ערב: 120 גר' המבורגר, 720 גר' סלט קצוץ + 45 גר' טחינה גולמית, 4 פרוסות לחם מקמח מלא

למעלה