שבת שלום לכולם.
ח חייםלוי Member מנהל 7/1/05 #2 שבת שלום אחרי שעתיים של מאמצים הצלחתי להחיות את המחשב הנייד שלי שהחליט לשבוק חיים לכל חי ובלעדיו אני לא אותו בן אדם
שבת שלום אחרי שעתיים של מאמצים הצלחתי להחיות את המחשב הנייד שלי שהחליט לשבוק חיים לכל חי ובלעדיו אני לא אותו בן אדם
Q qt1 New member 7/1/05 #3 ../images/Emo13.gif אתה בדיוק אותו בן אדם רק שהיית צריך להוציא כסף על תיקון וגם להשתמש במחשב הרגיל בסוף השבוע, אם היו נותנים לך... מה גרם למחשב לשבוק חיים סתם כך?
../images/Emo13.gif אתה בדיוק אותו בן אדם רק שהיית צריך להוציא כסף על תיקון וגם להשתמש במחשב הרגיל בסוף השבוע, אם היו נותנים לך... מה גרם למחשב לשבוק חיים סתם כך?
ח חייםלוי Member מנהל 8/1/05 #4 איזה כסף? סידרתי את זה בעצמי היה לי מספיק זכל בזמנו להכין דיסק מיוחד עם תוכנה היכולה להיכנס גם למחשב שלא עולה וכך לסדר את העניין.
איזה כסף? סידרתי את זה בעצמי היה לי מספיק זכל בזמנו להכין דיסק מיוחד עם תוכנה היכולה להיכנס גם למחשב שלא עולה וכך לסדר את העניין.
ח חייםלוי Member מנהל 8/1/05 #6 erd commander http://www.winternals.com/products/repairandrecovery/erdcommander2002.asp?pid=erd