קרן חכם ז"ל

dj soul

New member
../images/Emo16.gifקרן חכם ז"ל ../images/Emo16.gif

בשבת 14.12 חברה שלי מעבודה נהרגה בתאונת אופנוע, היא הייתה היחידה שגרמה לי להרגיש טוב, כשהיא הייתה בסביבה תמיד היה לי מצב רוח, היא היחידה שהשפיע על מצב הרוח שלי, ויכלה להוציא אותי מדיכאון, ועכשיו, הכל ניגמר, אני לא יכולה יותר להתקשר אליה, לא יכולה לראות אותה, ולא אוכל יותר לעבוד אתה, כי היא הלכה. למה דווקא היא? היא הייתה כזאת מושלמת, טובה לכולם, כולם נורא אהבו אותה, אני לא מכירה בן אדם אחד שיכול להגיד עליה משהו רע, היא הייתה כזאת יפייפיה ומקסימה, ותישאר כזאת לנצח, אפילו עוד לא בת 22, וכבר הלכה... רשמתי כל כך הרבה דברים, ואני עדיין מרגישה שיש לי עוד הרבה מה להגיד, ואני אפילו רושמת עכשיו כאן, וזה פשוט לא נגמר. אני לא יכולה להירגע, כל פעם אני חושבת עליה ולא יודעת מה לעשות. אין מה לעשות, אבל אני לא מאמינה עדיין ולא מעכלת כמו כולם. לראות אותה בעיתון ולקרוא "קרן חכם נהרגה", "קרן חכם ז"ל", עושה לי רע, אפילו הלוויה, לא האמנתי שזו היא, ושזה היום האחרון שאני איכשהו רואה אותה. ומה שעוד מפחיד זה שאת כל מי שאני נורא אוהבת אני מאבדת, ואני מתחילה להאשים את עצמי, אולי יש השפעה... היא הייתה היחידה שהייתי עושה משהו עם עצמי, ועכשיו אני לא רוצה לאכול, לא רוצה לדבר, וגם לא לעשות מה שאני תמיד אהבתי, איתה, קברתי את עצמי...
קרן חכם, אני אוהבת אותך נורא יהיה זכרך ברוך

לונה..

New member
../images/Emo16.gif

אני מצטערת על מה שקרה. אבל משפט אחד שכתבת שם.. מאוד הפריע לי. "...ומה שעוד מפחיד זה שאת כל מי שאני נורא אוהבת אני מאבדת, ואני מתחילה להאשים את עצמי, אולי יש השפעה..." את חייבת להבין שזה לא נכון. אף אדם לא יכול לגרום לאדם אחר למות, אלא אם הוא פוגע ישירות, או בעזרת חפצים שונים. ואני מאמינה שלא עשית דברים כאלה. זאת לא אשמתך מחבקת

אני מסכים עם לונה

ומקווה שתרגישי חופשיה לכתוב פה כל מה שאת מרגישה. אולי תמצאי פה נחמת מה... רפאל

dj soul

New member
קשה להבין למה זה קרה

לאלוהים יש סיבות, ואני לא מבינה למה היא, בן אדם כזה מושלם, והיחיד שכל כך אהבתי.ואני מרגישה שאלוהים מאשים אותי, אולי בגלל השקרים, אולי בגלל משהו אחר, אבל זו ההרגשה שיש לי בפנים. אני מבינה שלהאשים את עצמי לא יחזיר אותה לחיים, אבל אני כועסת וכואבת ולא מוצאת לעצמי מקום. קברתי את עצמי ביחד אתה... קרן חכם ז"ל

לונה..

New member
*

אף אחד לא יכול לענות על השאלה למה. מצד שני.. אני פעם חשבתי.. אולי אלוהים לוקח דווקא את המושלמים. זה לא אומר שאנחנו לא מושלמים, אנחנו כנראה צריכים לעבור קשיים בדרך, כל מיני מהמורות, ושלבים, שיגרמו לנו, בסופו של דבר, להגיע לייעוד שלנו. אולי לאלוהים יש מקום מיוחד משל עצמו, מין עולם נוסף, שאליו הוא לוקח את ה"נבחרים". אז קחי את זה בצורה טובה. אני יודעת שזה קשה. אבל אולי היא מאושרת עכשיו. אולי היא מאושרת הרבה יותר ממה שהיא חשבה שהיא הייתה כאן. ואת יודעת מה עוד? היא לא צריכה לחזור לחיים. היא בחיים. הנשמה שלה עוד כאן. היא נמצאת בתוכך. בתוך הזכרונות, בתוך המחשבות, בכל רגע שעובר. בכל רגע בעבר שהיא אי פעם גרמה לך להרגיש טוב, או אפילו רע, היא עדיין איתך, בתוכך. ככה אני מאמינה. ועוד דבר. אל תקברי את עצמך ביחד איתה. שתינו יודעות שהיא הייתה רוצה שתהיי מאושרת. אף אדם לא היה רוצה שהקרובים אליו יסבלו מכל סיבה שהיא. תחיי את החיים בתקווה. ותלמדי מכל שלב שאת עוברת. תאהבי אותה. ותאהבי אותך. את מוזמנת להשאר כאן, ולכתוב, או לקרוא, או סתם להרגיש. תמיד כאן בשבילך. לילה טוב.

לונה..

New member
מקווה שלפחות

הדמעות עזרו לך להשתחרר קצת. וזה בריא לבכות. אל תשכחי את זה.

למעלה