פיגוע בירושלים שאלוהים יתן מרפא לכל הנפגעים וכח למשפחות השכולות. ירושלמים - השמיעו קול!!
מ מטיקה New member 22/2/04 #1 ../images/Emo16.gif פיגוע בירושלים שאלוהים יתן מרפא לכל הנפגעים וכח למשפחות השכולות. ירושלמים - השמיעו קול!!
../images/Emo16.gif פיגוע בירושלים שאלוהים יתן מרפא לכל הנפגעים וכח למשפחות השכולות. ירושלמים - השמיעו קול!!
S Sarika New member 22/2/04 #2 ../images/Emo7.gifנורא ואיום, אספירו קי לוס אמיגוס די ירושלים סטאן סאנוס אי ריזיוס, אל דיו קלוס גוארדי. סניוריקה - אי טו איז'יקה סטה בואנה????
../images/Emo7.gifנורא ואיום, אספירו קי לוס אמיגוס די ירושלים סטאן סאנוס אי ריזיוס, אל דיו קלוס גוארדי. סניוריקה - אי טו איז'יקה סטה בואנה????
ח חונה לרגע New member 22/2/04 #5 ברוך השם ../images/Emo57.gif מאסטו סטרצ'נדו מונצ'ו פור לאס פאמיליאס מואבס קה לס אפ'יטו אל פאור.... (עצוב לי נורא על המשפחות החדשות שקרה להם הגרוע מכל...)
ברוך השם ../images/Emo57.gif מאסטו סטרצ'נדו מונצ'ו פור לאס פאמיליאס מואבס קה לס אפ'יטו אל פאור.... (עצוב לי נורא על המשפחות החדשות שקרה להם הגרוע מכל...)
M may55 New member 22/2/04 #6 כל כך עצוב כל פעם לשמוע על הפיגועים ירושלים יפה מאוד ובכל הארץ יש מקומות יפים ומאוד קשה לחשוב שאי אפשר לטייל בנחת ברוחובות משתתפת בצער המשפחות ורפואה שלמה לפצועים
כל כך עצוב כל פעם לשמוע על הפיגועים ירושלים יפה מאוד ובכל הארץ יש מקומות יפים ומאוד קשה לחשוב שאי אפשר לטייל בנחת ברוחובות משתתפת בצער המשפחות ורפואה שלמה לפצועים
נ נועםבת11 New member 22/2/04 #7 שוב ושוב התמונות חוזרות על עצמן ואני שואלת עד מתי, הכאב החרדה, שוב פצועים, והרוגים שוב משפחות שלמות שחייהן לא יהיו כמו תמול שלשום.
שוב ושוב התמונות חוזרות על עצמן ואני שואלת עד מתי, הכאב החרדה, שוב פצועים, והרוגים שוב משפחות שלמות שחייהן לא יהיו כמו תמול שלשום.
T tsiporganeden New member 23/2/04 #8 ערב טוב חברים 7 הרוגים, ועוד עושים לשרון משפט בהאג על החומה שאנחנו בונים, נו? ימח שמם כל הגויים האלה, אנטישמים אחד אחד.
ערב טוב חברים 7 הרוגים, ועוד עושים לשרון משפט בהאג על החומה שאנחנו בונים, נו? ימח שמם כל הגויים האלה, אנטישמים אחד אחד.
ז זיזיקה New member 23/2/04 #9 פיגוע בירושלים זה כבר הפך לצערי |פצ דבר של שיגרה. גרסייס אל דיו מוזוז אסטמוס בסדר. אסטה ואס נו אויי אל פיצוץ מה אבייה וסאס כה לו אויי מוי סרקה דה מיקאסה, אי דוספואס לאס סארנס צ'ופלנדו יה סה כה אביה פיגוע. ועוד לעולם יש הזכות לשפוט אותנו על הקמת הגדר. נו שיהיו רק בשורות טובות ושקט.
פיגוע בירושלים זה כבר הפך לצערי |פצ דבר של שיגרה. גרסייס אל דיו מוזוז אסטמוס בסדר. אסטה ואס נו אויי אל פיצוץ מה אבייה וסאס כה לו אויי מוי סרקה דה מיקאסה, אי דוספואס לאס סארנס צ'ופלנדו יה סה כה אביה פיגוע. ועוד לעולם יש הזכות לשפוט אותנו על הקמת הגדר. נו שיהיו רק בשורות טובות ושקט.