סיפור עצוב

../images/Emo16.gifסיפור עצוב

שלום לכולם. רציתי לשתף אותכם במקרה מצער שקרה לי הבוקר. האמת שפשוט הייתי חייב לשפוך את הלב והחלטתי שזה המקום. כמו בכל יום יצאתי לעוד יום עבודה ונסעתי לכיוון המרכז כאשר באזור המושב בית עזרה שבדרום אני מבחין בגוש חום שנימצא במרכז הכביש. ככל שהתקרבתי הבחנתי בכלבה שנפגעה קשה מאוד ע"י רכב (שכמובן לא עצר ולא הגיש עזרה) ושוכבת כאשר ראשה מורם והיא מסתכלת סביב ומתפללת לעזרה של מישהו וכמובן שלא ידרסו אותה , מכוניות חולפות סנטימטרים מראשה ואני מדגיש היא חיה ושוכבת במרכז הכביש . אין צורך להבהיר לצערי שאף אחד מהנהגים לא חשב אפילו לעצור ולעזור (חוץ מאבא ובת שהיו בדרכם למרכז) וחלקם אפילו עוד העיזו ליצפור בזמן שעמדנו בצד וניסינו לעשות ככל יכולתנו. כאשר ירדתי מהרכב וניגשתי לכלבה ראיתי פגיעה קשה מאוד באזור הראש וכנראה שברים ברגליים כי היא פשוט לא יכלה לזוז למרות שניסתה. דבר ראשון גררתי אותה לשולי הכביש וניסיתי לתת לה מים . מאותו הרגע התחילה הבירוקרטיה הישראלית לעבוד בשיא המרץ. דיברנו עם העיריות השונות (להזכירכם הכלבה היתה על כביש ראשי ולא ידענו לאיזה תחום שיפוט האזור שייך) , וכמובן שכולם התנערו מהאחריות ,צילצלתי למשטרה שאומנם הגיעה בסוף אבל לאחר כחצי שעה מהקריאה הראשונה ,צער בעלי חיים ברחובות לא מתעוררים לפני 10 בבוקר וכו'... לאחר כשעה הגיעו שני שוטרים שלזכותם יאמר שמהרגע שהגיעו ניסו לעשות כל מה שיכלו . לא נלעה אתכם ביותר פרטים אבל בסופו של דבר לאחר שעברו כשעתיים ואני רואה את הכלבה הולכת ונחלשת ופשוט גוססת לי בידיים הגיע וטרינר מאזור אשקלון והרדים את הכלבה . כ"כ קיוויתי שהיא תצליח לצאת מזה ואפילו תכננתי לתת לו את מס' הטלפון שלי ע"מ שאם וכאשר היא תצא מזה אני יאמץ אותה אבל לצערי כנראה הפגיעה היתה אנושה ולא היה מה לעשות. להזכירכם הכלבה היתה ללא שבב וכנראה ללא בעלים אבל היא היתה פשוט כלבה, לא יפה ואולי לא חכמה , אבל עם עיניים טובות שמתחננות ומבקשות עזרה דבר שפשוט שבר אותי לרסיסים. לא המשכתי את יומי הרגיל כי פשוט לא יכולתי מבחינה נפשית. לא כתבתי מילים אלה ע"מ לקבל תגובה , בסה"כ הייתי חייב להוציא את מה שיושב לי על הלב מהשעה 7:30 בבוקר. סליחה על האורך ובתקווה שתחיי חיים טובים יותר שם למעלה. לזכרה של כלבה שדרכינו נפגשו במקרה וצלערי שם הסתיימו. יואב

אורלי112

New member
סיפור עצוב מאוד ../images/Emo16.gif

כל הכבוד על המאמצים להצילה. חבל שזה הסתיים כך אך לפחות היא לא סובלת יותר.

lizush

New member
../images/Emo16.gif

היה לי מקרה דומה עם חתול לפני כמה שנים באמת חבל שאין מוקד חירום לצער בעלי חיים, כי גם במיקרה שלי הוא מת עד שמצאנו למי לפנות. מאז אני מסתובבת עם כרטיס ביקור של וטרינר בארנק. חבל שלסיפור הזה אין סוף שמח וכל הכבוד לך על היוזמה. לירז

|נר לזכרה. ויואב גורן שלום לך

לידיעתך יש וטרינר במושב בית עזרא עצמו. לא שזה עוזר עכשיו אבל להבא אם תיתקל במקרים מזעזעים כאלה דע שיש וטרינר במושב הזה.

ועוד משהו - אם תרשה לי

אל תחכה לעולם שמישהו יבוא ויעזור לך. אם לאחת העמותות יהיה חשק/רצון/מניע מסויים הם ישלחו אליך עזרה. אבל מי כמוני יודעת (ואני מנסה ועוזרת לבעלי חיים כמיטב יכולתי בזמן אמת) שכשאתה מחכה או פונה לגוף שכזה בבקשה לעזרה - יכול להיות שהיא לעולם לא תגיע. זה המצב. המצב קשה ונוראי. ורק אנחנו רואים ויודעים מה קורה בשטח. להבא - פעל בדרך עצמאית. או להזמין וטרינר מאחד המושבים בסביבה או לטוס עם בעל החיים לבית החולים בבית דגן. מאזור בית עזרא זה בדיוק 20 דקות נסיעה. ושוב - תודה על שעצרת וניסית לעזור.

תיקון קטן

"אם לאחת העמותות יהיה חשק/רצון/מניע מסויים" ושכחת לציין יכולת רוב העמותות חסרות מתנדבים ולא תמיד קל למצוא מישהו שיוכל להגיע. זה עצוב אבל זה כך. מסכימה איתך לגבי הזמן שנשרף כשמחכים שמישהו יגיע לעזור. מצטערת על המקרה ועל הנשמה הקטנה שאבדה.

oggi2

New member
../images/Emo16.gif מזכיר לי את המקרה של מיקו

לפני שנה בערך עצרנו לכלב שנפגע מרכב שנסע לפנינו, בעזרת דר. אבן חן שאז עוד "שירת" בבית חולים הבאנו אותו לשם, אך לא הייתה ברירה אלא להרדים אותו. התנחמנו בזה שלפחות הוא לא נותר לגסוס בכביש. אני גם כבר לא מתקשרת לאף עמותה/מכלאה, הסיכוי שהן יפתרו ביניהן את הדילמה למי שייך קטע הכביש הזה לפני שהכלב ימות, די קטן. לפחות עזרת לה במשהו.

למעלה