לראות ולבכות...

בהקשר לזה

כדאי שתיקרא מאמר של יאיר לפיד מהשבוע הזה- ישראל התרגלה למלחמות בזק כמו מלחמת ששת הימים. בעצם יש סטיגמה בציבור שצהל הכול יכול מסיים כול מלחמה תוך שבועים שלוש עם מספר הרוגים מזערי. אבל זו טעות במלחמת ששת הימים נהרגו רק ביום הראשון 800 איש! צריך להפנים מלחמה זו מלחמה!

boten d

New member
ובכן, זה לא מדוייק

לפי משרד החוץ נהרגו בכל המלחמה 776 חיילים ישראלים. כך לפחות לפי ויקיפדיה

babylon_a1

New member
נו כן...

והשאר זה אזרחים היו קצת קטיושות על הצפון ואולי עוד כמה התקפות אחרות על אזרחים

קטיושות???

ב 67 המהנדס של הקטיושה ינק מהפיטמות המדהימות של אמו.מה שכן הייה הרבה אש בגזרת ירושלים על אזרחים. או שפשוט המספר מעוגל.

babylon_a1

New member
גם היום אין קטיושות

זה השפה הישראלית לטילים / פגזים שיורים עלינו יש חייבר, פאג'ר ועוד כמה שאני לא זוכר ב67 ירו פגזים סורים כלשהים על הצפון וכמובן גם בי-ם

לא יודע איך זה אצלך

אבל מנהג העולם לפחות, שבגיל שלושים פלוס כבר לא ממש נהוג לינוק מהפיטמות של אמא. כך או כך, עם פיטמות או בלעדיהן, ב67 אותו המהנדס היה כבן שלושים פלוס (כבר די קרוב לארבעים למען האמת. וכ"ז בהנחה שאת המצאתו המהוללת הנ"ל הוא הפריש ממוחו הגאוני כשהיה תינוק בן יומו תוך כדי יניקת וודקה ממאמה רוסיה). וכשאני אומר 'הוא' אני מתכוון לאותו מהנדס רוסי יוצא מלחמת העולם, בה גויס לשם פיתוח הקטיושה על מנת לצ'פר את ה'גווארדיות' הרוסיות שלחמו באויב הנאצי. ואלו היו שלושים שניות על פיטמות, קטיושה, ומה שבינהם.

uri80

New member
מה? גם הוא ינק עד גיל 200 בערך?

למה לזרוק עובדות שמצוצות מהאצבע? "העוגב של סטאלין" (הקטיושות) כבר היו נשק נפוץ במלחמת העולם השניה כמו שאמרו לך למעלה. עוד דבר, באמת שמיותר לזרוק "תפוזונה" בכל פעם שיצאה לך הודעה כפולה. הבנו. זה מתחיל לאבד את הפואנטה אחרי הפעם השלושים ושלוש.

מובחרת

New member
שורף בלב,

היום באוטובוס בכיתי ממש בראותי חיילים,הלב לא יודע מי הבא בתור.

אני יכול להרגיע אותך

החיילים שמשרתים בלבנון כבר שמה או בדרך לשם. מי שראית אלה כניראה ג´ובניקים שיכולים מקסימום להפצע מעט במשרד.

מובחרת

New member
וואלה? לא ידעתי!

אין לי מושג מצבא,בגיל צבא הייתי עדיין בין פראזיטים משתמטים...א ברוך.

idonknow

New member
אתה יודע רק לשפוט?

נשמע שאתה יודע מה קורה תמיד,עם כל אחד, בכל מקום ובכל זמן. וואו. סופרמן.

justchip

New member
בתור מישהו שנכנס לפורום אם שאלה על

השתמטות משרות צבאי סלח לי אם אני לא מעריכה מספיק את דעותיך על חשיבות תרומתם של חיילים מסויימים (שכמובן רק מהתבוננות חפוזה בהם אתה כבר יכול לשפוט בדיוק כמה הם עושים ומה הם תורמים).

למעלה