לזכר משה

Star_Dust

New member
../images/Emo16.gif לזכר משה ../images/Emo16.gif

במלאת שנתיים למותו. את משה הכרתי בצבא. הוא היה בחור מקסים עם לב זהב. כולנו מתגעגעים אליו. שלושה חודשים בערך לאחר מותו של משה ישבנו עם חבר מהצבא. שי, בעלי, דיבר על משה והיה מאוד נסער. 'איך זה?' הוא שאל 'שאדם כך סתם יום אחד מת בלי שום אזהרה ומשאיר אושר כזה גדול מאחור? איך זה שמשפחה כל כך צעירה מתפרקת? שתינוק מאבד את אבא? שאישה מאבדת את אהובה? בגיל כל כך צעיר...'. שישה חודשים ויום אחרי מותו של משה נהרג שי והוא בן 29 וביתו בת חודש וחצי. וכל שאלותיו נותרו ללא מענה. לזכר המלאכים שלמעלה

ריגשת אותי מאד-תודה ענקית!!!!

היי ליאת... כבר המון זמן לא הייתי פה בגלל כל מיני דברים .ואתמול היה שנתיים למשה ואני כמובן בדאון רציני הדמעות שוב זולגות יותר והמצב רוח מחורבן.... אז ככה במקרה הבוקר החלטתי להכנס לפה ,המקום שהיה לי לבית בשנה הראשונה למותו של אחי והנה אני רואה את הודעתך....... רעדו לי הידיים בחיי, נשבעת.... מאד מרגש אותי שאת זוכרת את התאריך ואת זוכרת את משה שלנו כול כך טוב... ליאת,ב20 לחודש יש אזכרה בבית העלמין הצבאי בראשון לציון ,אשמח לראותך.........שלחי לי מסר אם את רוצה את שאר הפרטים. שולחת לך חיבוקים חמים לזכר המלאכים שלמעלה
שי ומשה ששומרים עלינו

BooBee

New member
ברוכה השבה ../images/Emo23.gif

היי את מה שלומך(חוץ מהדמעות)? שבת שלום

רויטל חמודה ,שלומי ככה ככה..

אבל זה מה יש........ אין לי זמן להכנס לכאן וגם לא כולכך כח נפשי... אני מאד טרודה בלגדל את הקטנים שלי שכל החורף היו חולים,אשפוזים כמה פעמים ומה לא....... מאד רוצה להיות קצת כאן ולקבל חיזוקים מכם כמו תמיד ,רק צריכה עוד כמה שעות ביממה כדי שיהיה לי זמן....... מקווה להיות איתכם שוב חיבוקים ותודה לכולכם

BooBee

New member
תותי מתוקה ../images/Emo20.gif

המון בריאות לקטנים שלך, יקירתי. הזכרת לי בדיחה, האמת. אחד אמר לחבר שלו שהוא חייב 25 שעות ביממה, אז החבר שלו אמר לו לקום שעה אחת קודם...
שתהיה שבת שקטה ורגועה. נשיקות, רויטל.

למעלה