(
) לזכרם.

rotesh8

New member
../images/Emo16.gif

"פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח ואם אי פעם תגיעו לכאן תדעו שכאן הוא חרש צנח וקול הנפילה מעולם לא נשמע בגלל החול הרך והיה אם יופיע שם ילד אחד שפניו שוחקות ושיער לו זהב תדעו שזה הוא, והושיטו לו יד ולטפו את אבק המדבר מעיניו ואז תעשו עימי חסד קטן כיתבו נא מהר לכל אימותינו שירווח להן קצת ויפוג צערן הנסיך הקטן חזר אלינו הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח פגשתי אותו בלב המדבר..."

TEPELA

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif לזכר כל אלה שנשארו בני 20

סנטה

New member
../images/Emo16.gif ליבי נשבר

שיר שמלווה אותי ביום הזה ליבי נשבר של סינרגיה כתב סמל צחי איטח ז"ל, לוחם בפלוגת ההנדסה של חטיבת גיבעתי, נהרג ביום ו' 11/2/2000, מפגיעת טיל ישירה במוצב הבופור שבלבנון. מתעורר לעוד בוקר חדש עם תקווה מנסה לחפש ולא מוצא אהבה אוסף אט אט אל חתיכות הייאוש את תמונת חיי מרכיב בלי ריגוש עכשיו אני יודע שהזמן הוא יקר מכסים עננים, השמיים בוכים כי זה ליבי נשבר... השמש כבר קמה הרבה לפניי. שוטף פנים ופוקח את עיני. עכשיו כשהלכת, כשנשארנו לבד חיפשתי סיבה ומצאתי אחת

../images/Emo16.gif שיר שמלפני 3 שנים מזכיר כל כך הרבה......

החול יזכור את הגלים אבל לקצף אין זוכר זולת ההם אשר עברו עם רוח לילה מאחר מזכרונם הוא לעולם לא ימחה. (לא ימחה) הכל ישוב אל המצולות זולת הקצף הלבן. נרות הלילה דעכו. הידידות האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם. (הנעורים שבאו פתע אל סופם) כמוהו גם על חוף ליבם רטט אז משהו חיוור והם רשמו בתוך החול, כשהירח העובר האיר פתאום פנים זרות ושחוק רפה (ושחוק רפה) היו שם קונכיות ריקות שנהמו קינה של ים ובית עלמין על הגבעות ושניים שחלפו דומם בין החצב והקברים והשיקמה. (והשיקמה) הכל ישוב אל המצולות זולת הקצף הלבן. נרות הלילה דעכו. הידידות האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם. (הנעורים שבאו פתע אל סופם)

../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

למרגלות ההר נולד ליד הנחל. בחורף שר בין ערבות בוכיות. בקיץ בין אורות בצעי המים לחמו שילח על פני הנחל לדגה. מקני הסוף כרת לו עפיפון וכשהיה לאיש מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה, מאבן המבצר האפורה בנה לו בית, על מי הנחל טחנה הקים, זרע שדות. שלח אונו על פני הים באניות סוחר. אך יש אשר יניח כלי מלאכתו, ויהיה פתאום לאיש אחר. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות. למרגלות ההר נולד, ליד הנחל יידוד פזור נפש על ההר או בבכאים. ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו, יקנו לו אחוזת עולם, ליד אמות המים השקטות. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא אשר היה כערבות הבוכיות. וכמו מבצר עתיק היה סוף הדרך.

../images/Emo16.gifלגיבור שלי- דודי, אפי יצחקיאן../images/Emo16.gif

אשר נפל על הגנת המולדת בקרב תל-אל-פאלח שברמת הגולן. נפל בעת פינוי חבר פצוע. יום לפני מותו שלח את מכתבו האחרון, מכתב זה הגיע למשפחה בזמן "השבעה". בעל אות "עיטור העוז" המשפחה זוכרת בכל ימות השנה

למעלה