לזכרם נר לזכרם של ששת מיליון היהודים שמצאו את מותם בשואה.
D DDN New member 4/5/05 #1 ../images/Emo16.gif לזכרם נר לזכרם של ששת מיליון היהודים שמצאו את מותם בשואה.
ה הבלש חסר הבית New member 4/5/05 #3 לזכרם אבל יש לי בעיה אחת עם הניסוח - הם לא "מצאו את מותם" - הם נרצחו.
L L e s t a t New member 5/5/05 #5 לי יש עוד בעיה הם לא סתם "נרצחו" זה היה הרבה יותר גרוע - ויותר ממוות אפף את יהודי מחנות הריכוז וההשמדה, אולי כמעט כל אכזריות שאפשר לתאר עברה על יהודי אירופה באותה תקופה. זה יותר מ"מצאו את מותם", זה יותר מ"רצח"... זו שואה במלוא מובן המילה.
לי יש עוד בעיה הם לא סתם "נרצחו" זה היה הרבה יותר גרוע - ויותר ממוות אפף את יהודי מחנות הריכוז וההשמדה, אולי כמעט כל אכזריות שאפשר לתאר עברה על יהודי אירופה באותה תקופה. זה יותר מ"מצאו את מותם", זה יותר מ"רצח"... זו שואה במלוא מובן המילה.
D DDN New member 5/5/05 #7 כמו שכתבו בפורומים אחרים, הושמדו בגלל היותם יהודים, ולא בגלל דת, אלא בגלל מוצא. זה לא סתם גזענות, זה הרבה מעבר. אכן, כמעט כל אכזריות שאפשר לתאר.
כמו שכתבו בפורומים אחרים, הושמדו בגלל היותם יהודים, ולא בגלל דת, אלא בגלל מוצא. זה לא סתם גזענות, זה הרבה מעבר. אכן, כמעט כל אכזריות שאפשר לתאר.
A ASP zone New member 5/5/05 #14 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif