לזכרה של תלתן

Loppy

New member
../images/Emo16.gif לזכרה של תלתן

ולמי שעוד לא שמע - אתמול בלילה תלתן, תלמידת כיתה ט' בחטיבת הביניים מור התאבדה כשקפצה מבניין במודיעין. מצטער מראש אם הפרטים לא מדוייקים במיוחד - אני יודע רק ממה שסיפרו לי.

אפשר עוד פרטים?

אני מזועזעת..... מעצם המקרה,ובהתחשב בעובדה שיש לי ילדה בגיל הזה. עצם המחשבה של נערה שעומדת לעשות מעשה כזה...מזעזע אותי.מעניין מה גרם לה לעשות זאת? אף אחד לא היה קשוב למצוקה שלה? מסכנה...

roni81

New member
איך?

אני קוראת את הכתבה ב-ynet ויש לי דמעות בעיניים, איך ילדה בת 14 מחליטה להתאבד? מה קורה לנוער של היום ומה זה אומר עלינו בתור חברה?

אויש, עברה בי כזו צמרמורת ../images/Emo16.gif

איך ילדה בגיל הזה מחליטה שאין יותר טעם לחיים? מה הביא אותה למצב הזה? נורא, פשוט נורא

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עצוב ומזעזע, כל תנחומיי למשפחה ולשכבת ט'. אגב, משהוא יודע מה כתובת האתר, שהקימו לזיכרונה?

Neta558

New member
אנא שימרו על כבוד הנערה והמשפחה

והמנעו מחשיפת פרטים נוספים על המקרה. מסתובבות כרגע שמועות רבות על הענין (כולל מה שנכתב בכתבות השונות). בואו נשמור על כבוד הנערה, המשפחה והחברים ולא נעסוק בכך.

אבל ממילא כבר כולם יודעים...

גם בעיתונים, אפילו בחדשות של יום שישי,ובכלל...בכל העיר כבר מדברים על זה. זה לא דבר שאפשר להסתיר.ולדעתי אין סיבה להסתיר.לדעתי אפילו להיפך...אני בבית דיברתי עם הילדים שלי על המיקרה {הם בכלל מסרו לי יותר אינפורמציה מאשר אני ידעתי בעצמי},וביחד שאלנו את עצמנו איך נערה מגיעה למצב כזה. אני לא בעד שושו,מה גם שיש הרבה מסריח בסיפור, וזה צריך ללמד את כולנו לקח בקשר ליחסים שלנו עם ילדנו, ולהיות קשובים להם כמה שיותר. מיקרה מזעזע...ליבי כואב על המשפחה ועל הילדה בפרט,שלא היו לה כוחות לבקש עזרה ושלא היו לה כוחות לדעת שהחיים יפים. בתור מישהי שחוותה אבדן במשפחה הקרובה גם באותה צורה {התאבדות}, אני יכולה לומר שהחיים לאלה שנשארים קשים ואומללים ביותר,השתקמות המשפחה שנותרה{ושמין הסתם מאשימה את עצמה} תלויה מאוד באחדותם המשפחתית והקשרים החמים {אם יש } בניהם. לסיום-אני בדיעה שלדבר על המיקרה יותר עדיף מלהימנע.

Neta558

New member
הכוונה היתה

לא להגרר לשמועות הרבות שמתפרסמות. מדובר בשמועות שעשויות לפגוע במשפחה ובחברים ולהפר את פרטיותם. ניתן לדבר על המקרה גם מבלי להתיחס למה ש"מסריח", או מה ששמעת שמסריח וכלל לא בטוח שנכון.. לא הייתי רוצה שיתפרסמו פה דברים קשים שעשויים לפגוע במי שבין כה וכה עוברים כרגע רגעים קשים, כאשר כלל לא ברור מה באמת קרה.

אני לא מאמינה...

שמעתי על זה אבל לא העלתי על דעתי שהיא ממש מפה. והבוקר שמעתי שהיא נכדתו של מנהל המוסד שאני עובדת בו ויש הלוויה ועכשיו - אני שומעת שהיא מהעיר שלנו... כמה כאב!

למעלה