לזיכרם...

12אניהיא

New member
../images/Emo16.gif לזיכרם...../images/Emo16.gif

לזיכרם של חללי מערכות ישראל לחיילי צ.ה.ל לנפגעי פעולות האיבה, אני מדליקה
יהי זיכרם ברוך

נזכור את כולם

נכון שאנחנו פורום למוזיקה יוונית אבל היום ערב יום הזכרון וההיתי רוצה לחרוג מעט מהשגרה. לכל אחד יש מישהוא שהוא הכיר שנפל במערכות ישראל.החייל שלי הוא חבר ילדות שלי בשם יעקב מגנהיים שנפל בסיני במלחמת יום הכיפורים הוא נשאר בן 19 לעד ואנחנו נושקים ל 50 יהי זכרו ברוך. בועז

A l o n i s

New member
מדליק ../images/Emo16.gif

אני מדליק
לזכרם של חללי צה"ל שנהרגו על קידוש השם העם והמולדת ו-
אישי שלי לזכרו של שולי (שמעון) דדוש הי"ד דוד שלי שנהרג במלחמת לבנון. והדמעות זולגות הלב זועק קורא לשולי במרומים הלב זועק ומסרב להאמין איך נעלמה שמחה של החיים התחלפה לה בתמונות של געגועים **** והדמעות זולגות בשקט לאיטן **** והדמעות חולמות לפתע שתגיע **** להתראות אתה אמרת לכולם **** ואפילה גדולה הגיעה הבית ריק והשתיקה כל-כך כבדה בתוך הלב נותרה רק משאלה שאלוקים ישמור עליך לעולם ואור עיניך לא יכבה גם מאי שם **** והדמעות זולגות בשקט לאיטן **** והדמעות חולמות לפתע שתגיע **** להתראות אתה אמרת לכולם **** ואפילה גדולה הגיעה....

m i c h a l i

New member
ואתה חסר...

אני לא מכירה שירים של טקס יום הזיכרון. אני לא יודעת מה זה לעמוד ברחבת ביה"ס עם כל שאר החברים מול הדגל בחצי התורן. מכירה את הדרך אלייך בעיניים עצומות ( מהכניסה הולכים ישר פונים ימינה בשביל השני.... שם ליד הספסל ... בין כל הפרחים אני מוצאת אותך). מאז שאני זוכרת את עצמי היום הזה הוא יום מיוחד. בכל גיל... בכל תקופת חיים... בת 8 ואחיותיי בנות 6 ו 4 ( זוכרת שעדיין חשבנו שזה יום של כייף כי לא הולכים לביה"ס ורק מבלים את היום עם אמא ואבא ופפו ) בת 12 אחרי הבת מצווה ( זוכרת שחשבתי כמה היה נחמד אם היית חוגג איתנו במסיבה הגדולה שפפו עשה לי) בת 14 אחרי שפפו נפטר ועמדנו שם לידך בפעם הראשונה בלעדיו. ( זוכרת שחשבתי כמה זה טוב שהוא עכשיו איתך ועם סבתא) בת 19 עם מדים מצדיעה לך ( זוכרת שהצטמררתי כשהיכה בי הגיל שלך בו הכל נגמר בשבילך) בת 20 כבר השתחררתי ( אני גדולה ממך בשנה) בת 22 בריצה מבית העלמין שלנו לאחר ( כי גם גל מהכיתה שלי עכשיו בין הפרחים שנקטפו) בת 23 עם בטן בחודש שמיני ( זוכרת שחשבתי כמה מטופשים האנשים האלה שאמרו לי לא ללכת כי אני בהיריון) בת 24 עם האחיינית הראשונה שלך ( זוכרת שחשבתי כמה זה עצוב שגם עבורה תהייה זו הדרך היחידה להכיר אותך) רק בת 28 ואני כבר יותר גדולה ממך . אני כבר אמא. אחיך כבר סבא ( היית מאמין?) והחלק הזה שבי שמרגיש בחסרונך בכל השנה ... באירועים של המשפחה... בפיקניק עם כולם... בארוחת ערב של יום שישי וביום הזה במיוחד. מנסה לדמיין איזה דוד היית לי... בטוח אחד כזה שמפנק ולוקח לטיולים וקונה מתנות ומפתיע בחיוכים ( זה חייב היה להיות ככה כמו אבא שלי כמו סבא שלי) והכאב הזה שמכה בי כל שנה ... לא זכיתי להכיר אותך.... אני בטוחה שהפסדתי מוקדש לדוד שלי יצחק ( צחי)

למעלה