לאמי האהובה

../images/Emo16.gif לאמי האהובה

היום בצהרים היא עלתה לה לשמים מחר בצהרים נביא אותה לקבורה חברים ושכנים באו כל הערב להיות עמי אני מאד מוטשת , אבל מנסה ללכת לישון מעט אז סלחו לי על ההעדרות בשבוע הקרוב

DL05785

New member
תנחומים

נסיכת הפורום, תנחומי מעומק הלב. מי יתן שלא תדעי עוד צער, חברי הפורום יודעים שדי והותר חווית קשות עברת כבר. מקווה שאור כוכבייך ימשיך לזרוח גם בשמי הפורום עם סיום השבעה.שולחת לך צרור חיבוקים לעידוד.

../images/Emo24.gif

נכון האובדן טרי וכואב , אבל אני יודעת שהיא נגאלה מיסורים וכאבים שלחתי לה את אהבתי ובקשתי ממנה לשמור עלינו מלמעלה היום בצהרים תהיה ההלויה , ומקווה שאחזיק מעמד שם כל השקט הנפשי והחוזק שהיו, היו בעיקר עבורה קשה לי עם השקט החיצוני , חסר לי הרעש של רדיו והאנשים הטובים שסבבו אותנו בבית החולים ששפעו אלי אהבה כי חדרתי ללבם וראיתי את זה שבאתי לומר לה שלום אחרון

לנסיכת הכוכב

חובקת אותך אישה יקרה . מהשמים תנוחמי נפרדת מאמך לאחר שבמשך תקופה ארכה נתת לה את הטיפול הטוב ביותר שיכולת .מותה היא מרגוע לגופה הסובל . מאחלת לך שלא תדעי צערו. ואם זקוקהלאוזן קשבת או לעזר כלשהיא אל תהססי אשלח לך במסר דרכים להתקשרות עמי באהבה טלי .

משתתפת בצערך בכנות רבה!../images/Emo16.gif

זכינו להכירה בימיה האחרונים דרך סיפורייך כאן בפורום. הסיפור נגע לליבי! את היית שם בשבילה עד הרגע האחרון. זכית לסעוד את אימך הורתך. זכית בכיבוד אם! אני מורידה בפנייך את הכובע! מאחלת לך שתהיי חזקה ולא תדעי עוד צער מהיום! ואנחנו, כרגיל, כאן, איתך ובשבילך.

CHEN39

New member
משתתפת בצערך

מקווה שלא תדעי עוד צער ותמצאי נחמה

JERYP

New member
תנחומים ונשיקות

את נסיכתיינו ,שמעודדת תמיד אותנו מחזק אותך בשעה קשה זו הלואי שנוכל לנחם,לחזק ולעודד אותך כפי שאת עושה תמיד כאן עבורנו חזקי ואמצי, אנו איתך

../images/Emo24.gif לכולם

לצערי אין מניין בבית ואז אחי הולך לבית הכנסת וזה שובר אותי כי אני לא זוכה לתפילה בבית השגרה של השבעה כמו שחוויתי נשברה ואני צריכה לשמוע אותו אומר קדיש חוץ מזה אני לבד כי לישון הוא הלך לביתו והדודות והדודים שלי גם כן אז פעם היה לי לאין ללכת עכשיו כבר לא , אמא מלווה אותי מהשמים יש לי רק אתכם שמלווים אותי ומעודדים אותי במילים לכן התגנבתי למחשב שאין פה אף אחד להודות לכם בשעת בוקר על המילים הטובות יודעת שעכשיו קשה לי יותר כי אין בשביל מי להתאמץ ואפשר לוותר ולהאיט את הקצב של החיים שלי הלב נשבר בי שאמרו לי שאין תקווה וינסו להקל על כאביה וההמתנה במשך יומיים עד שנפטרה וזעקתי לשמים כל דקה היה קשה לראות אותה נאבקת על החיים ובמקביל יודעת שצריך להכין את הבית לשבעה ואני לא הייתי בבית ימים רבים וכרגיל הדודות הטובות שלי התגייסו לעזרה עמלו יומיים לארגן את הבית שאפשר יהיה לעשות את השבעה בבית נרגעתי שראיתי את האנשים שהגיעו להלוויה שהכל נעשה בהתראה טלפונית מודעות לצערי הדבקנו בבוקר מאוחר מדי מכדי שאנשים יראו בשכונה אבל למי שהיה לי חשוב התקשרנו להודיע ואנשים הגיעו מרחוק מאד אני שמחה בדבר אחד שבבית הקברות היה מניין והתפללו לזכרה ושמעתי את התפילה ואת הקדיש שם והיו הרבה חברים טובים ובני משפחה שעטפו אותי בהמון אהבה גם אחד מהמשפחה שאמר מילים לזכרה שמשתלבות בפרשת השבוע חיי שרה עכשיו אמי היקרה נחה לה לצידו של אבי ואני יודעת שבחייה עשיתי כל אשר יכולתי למענה ועכשיו היא בחיק האהובים ואוהבים שלה ,בתה הקטנה ובעלה והוריה שחיכו לה באהבה ותפילה לי אחת בלבד שהיא תהיה השליחה שלנו בשמים ותבקש בעדינו את השקט והשלווה ובריאות לכל החולים , ושהשלום יבוא לעולמנו לא נדע עוד כאב וחולי .

טטי123

New member
נסיכה יקרה

צר לי לשמוע שאין מניין בבית כי אני מבינה שזה חשוב לך. אולי אפשר לפנות לבית כנסת או למועצה הדתית לבקש עזרה. גם אם לא יהיה מניין בבית אני מאמינה שמה שחשוב זה שאמא שלך יודעת כמה את אוהבת אותה וכמה דאגת לה והיית איתה. חושבת עליך.

שבוע טוב ומבורך

ירדתי היום עם האחיינית הקטנה לזרוק חיתול מלוכלך ושתוכל לרוץ קצת באויר הפתוח שם נתקלתי באישה חסודה ויקרה לי ספרתי לה על בעית המנין ובקשתי את עזרתה לצערי פרצתי בבכי כי זה היה קשה לי מאד לשאת את החסך בתפילה, היא היתה בדרכה לחוג של קריאת התהילים שנפגש כל יום שבת למזלי התפילה שלי נענתה בעלה וקובץ גברים נוספים באו לערבית בבית והיא הביאה את הדברים שצריך להבדלה וההרגשה שלי עכשיו אחרת לגמרי , התפללתי אתם ערבית, אני יודעת להתפלל למדתי בבית הכנסת שלי תודה לבורא שזיכה אותי לשמוע תפילה בבית שלי , הם הבטיחו לנסות לדאוג למניין עד סוף השבעה אשרי שאילו הם השכנים שלי , שקשובים לצרכי העדה , בקשתי עם דמעות חשוב לי שיתפללו בבית עבור אמי ותודה לבורא שחבר אותי עם אנשים שהגשימו את בקשתי . שיהיה לכולנו שבוע מבורך ומלא באהבת הבורא , שהוא ירפא את חולי העם שלנו ויביא לנו שלום

טטי123

New member
שבוע טוב גם לך נסיכה

אני שמחה לשמוע שהיום זכית לשמוע תפילה בבית שלך ושאת מוצאת בזה נחמה. מחשבותי ותפילותי איתך בימים קשים אלו.

למעלה