יזכור

TanTanIM

New member
../images/Emo16.gifיזכור

הוא חזר מהצבא הוא נראה עייף נורא אבל עוד מעט הוא כבר מגיע שביל ישן שבשכונה הוא חוצה לאהובה שמחכה השכנים שבחלון צוחקים, עוברים לדום באפו הריח של הבית לאמו שבכניסה הוא מחליף ת'דאגה בנשיקה אבל בתוכו אקדחים שלופים אנשים בוכים הקוצים פורחים אבל בתוכו אקדחים שלופים זה תמיד כואב כשהפצעים פתוחים בחלון כוכב עולה היא רואה אותו בוכה ואומרת "גם אני פוחדת" הוא עונה לה "זה קשה לעזוב דבר יפה כמו שאת". אבל בתוכו... וברדיו יש שיחה דמות בכירה בממשלה מרגישה שהשלום מגיע הוא יושב בתחנה הוא נרדם בישיבה וחולם עליה. (אביב גפן - אקדחים שלופים) לזכור, ולעולם לא לשכוח אף אחד או אחת מהם ומהן.

GrowingMadness

New member
../images/Emo16.gif

אני גם אשתף בשיר שאני ממש אוהבת ושתמיד תמיד גורם לי לבכות- שום דבר לא יפגע בי, שום דבר לא אישה לא כדור מחבלים, שום דבר כי ככה נשבעתי לאחי, אחותי, להורים ובכיתי בלילות ודאגתי בימים כי פחדתי שמשהו יפגע בהורים וקולו של אבי מהדהד לי בראש כבר שנים אם יקרה לך משהו אין לי טעם לחיים אין לי טעם למחר אין לי טעם לחיים אין לי טעם למחר אם אתם עומדים כאן מעלי כנראה שלא עמדתי בהבטחתי מצטער, בחיי מצטער, בחיי מצטער, בחיי אם יקרה לך משהו... שום דבר לא יפגע בי שום דבר לא אישה לא כדור מחבלים שום דבר -שום דבר לא יפגע בי \ כנסיית השכל- שיר של חייל שמת. מצאו את השיר הזה לאחר שהוא מת והלחינו אותו.

oO Barbie Oo

New member
לא סתם חייל וגם לא סתם קצין.

סגן ארז שטרק, טייס מסוקים זכרו לברכה.

GrowingMadness

New member
אף חייל הוא לא "סתם חייל".

סבבה שהוא היה קצין וטייס מסוקים כן? אבל זה לא אומר שחבר שלי למשל [שהוא עוד לוחם בכפיר, שיאמר להגנתה שהיא הכי מגנה על המדינה לדעתי], הוא "סתם" חייל.

oO Barbie Oo

New member
איך הבנת את זה ממה שאמרתי?

אמרת שזה חייל, היה לי חשוב להוסיף את הפרטים עליו. לא סתם אומרים "נזכור את כולם", זה לא כדי לזכור אותם לפי שירים שהם כתבו. אני לא מטיפה לך, ברור לי שאת יודעת את זה בעצמך, אני רק מסבירה את עצמי.

למעלה