קטע הנכתב ע"י firbi../images/Emo16.gif
חברת הפורום firbi - אלה. כתבה קטע קצר על השואה מיד עם חזרתה מטיול לפולין. ------------------------------------------------------------------- הנושא הוא-משהו ליום השואה [לכבוד יום השואה החלטתי לפרסם משהו שכתבתי אחרי שחזרתי מפולין ורציתי לשתף אתכם כדי שגם פה תהיה התייחסות ליום השואה] את אחי אנוכי מבקש את אחיי אנוכי ביקשתי ואף אחד מהם לא מצאתי קולם זעק אליי מקירות התאים,מהעשבים השוטים ומדממת הציפורים. בכל מקום שהייתי ניסיתי לחוש אותם,את כאבם,תקוותם-אך אבוי מי ייקום דמם...? לי הם הורישו צוואה-"בבקשה אמרו לי "אל תשכחי אותנו ילדה קטנה" המשכתי בדרכי,במסעי הארור,הולכת איתם בדרכם האחרונה- לרכבת,ביער,למקלחות,להשמדה. אני רואה את כולם מול עיניי מבוהלים ,חסרי אונים ודמעות בעיניי בוכה אני,מבכה את זכרם. בוכה בזעזוע שביום אחד איבד אדם צלם אנוש בידוע. כעת נוחו לכם אחיי היכן שאתם-אני מצבתכם. אני הילדה הקטנה שאתכם עוד זוכרת,על זכרונכם אלחם עד סוף ימיי,כך אני אומרת,לעולם לא אשכח אתכם את הזוועות והמוות הנורא. אני עוזבת אתכם בלית ברירה,שלום לך פולין ארץ ארורה. שלום לכם אחיי אתכם ביקשתי ורק את זכרונכם מצאתי.