יהי זיכרם ברוך

../images/Emo16.gifיהי זיכרם ברוך

שלום חברות של חיילים, בחרתי לפתוח שירשור שאולי אינו קל להתמודדות, שמי שרון והייתי חברתו של סרן רון טל ז"ל שנהרג בעזה לפני 20 שנים. כל שנה אני כותבת שיר לזיכרו, הנה השיר שכתבתי השנה - חלפו עשרים שנה ואני זוכרת תמונה של שנינו- זוג צעירים בהירי שיער, מחובקים וצוחקים מתכננים את העתיד ואת המשך החיים. אני זוכרת איך חלמנו להתחתן תיכננו שיהיו לנו שתי בנות ובן ואיך האמנו שביחד נזדקן. אני זוכרת את הבוקר בו ניפרדנו לשלום נישקת אותי ואמרת, "אחשוב עלייך כל היום" וברגע אחד הכל השתנה יריה אחת שינתה את התמונה נישארת איתי כזיכרון בלב זיכרון שמכיל געגוע וכאב אנני זקוקה לתאריכים וימים זיכרון אתה חרוט לנצח בליבי, רון כבר עשרים שנה אתה מונח על משכבך בשלום ואני ממשיכה כך כל יום ויום. היום אני נשואה ואמא לבת ולבן. אם יש למישהי שאלה - אני אוכל לענות מהנסיון שלי. מאחלת לכל אחת ואחת שהחייל שלה יחזור אליה בריא ושלם.

lia2sh

New member
יהי זיכרו ברוך ../images/Emo16.gif

קודם כל אני מורידה בפנייך את הכובע על ההתמודדות, ואיך שהמשכת הלאה. צריך להיות בן אדם עם כוחות נפשיים עצומים כדי להמשיך הלאה.

Clueless Maiden

New member
יהי זכרו ברוך

יש לי שאלה, אבל אם זה אישי, ברור שאת לא חייבת לענות. איך הצלחת לאהוב שוב אחרי דבר כזה? איך התמודדת?

כשרון נהרג, מתה איתו שמחת החיים

במשך שלוש שנים וחצי לא צחקתי, עד שפגשתי אדם אחד שהצליח להצחיק אותי. אותו אדם הוא בעלי מזה 16 שנים.מאז שפגשתי אותו אין יום שאני לא צוחקת . קשה להתמודד וכל אחת בוחרת את הדרך שלה - יש מי שמשקיעה בלימודים, יש מי שיוצאת לבלות ורוקדת ,יש מי שנוסעת לחול, יש הרבה דרכים להתמודד, צריך המון כוח. צריך להאמין ביכולת להמשיך. כנראה שיש משהו חזק בחיים עצמם שגרם לי להמשיך. השנה הראשונה היתה הכי קשה, השנה השניה קלה יותר וכך קורים לך עוד ועוד דברים ופתאום חלפו שנתים, ארבע, שמונה, עשר והנה כמעט 20 שנים חלפו מאז נהרג רון. אני חושבת עליו הרבה, אני ניזכרת בו הרבה פעמים, שיר ברדיו, מקום שבילינו בו יחד,תאריך הלידה שלו, היום בו נהרג, כל זה מלווה אותי גם היום. רון הוא חלק מחיי-עד היום .

לילי123456

New member
היי שרון,

לפני כמה שעות קראתי את המכתב שלך בקומונה. אבל עכשיו, כשאני קוראת אותו שוב, ועוד בפורום הזה זה הרבה יותר כואב לי מוזר..כשקראתי את זה בקומונה משום מה לא חשבתי על חבר שלי, ועכשיו כן... כל הכבוד לך שהצלחת להתמודד עם זה ולהמשיך הלאה
יהי זכרו ברוך

"אני מבטיח לך ילדה שלי

קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה" יוהנתן הדסי! הכרנו רק באותו מארב בלילה הארור ההוא, אתה ממגלן ואני מדובדבן, סיימת מסלול ואני עוד טחנתי, אבל עדין הגורל הפגיש בנינו על האדמה המקוללת של לבנון, צחקנו התבדחנו, התחברנו רק ביומיים. , אני עדין לא מאמין, מדמיין את הקולות של הפיצוץ ותמרות העשן עומד לנגד עיניי. יהונתן לכבוד היה לי היה לשכב איתך באותו מארב, להלחם איתך, ולסחוב אותך ארצה. יהונתן הדסי, לוחם יחידת מגלן נהרג במלחמת לבנון השנייה בהתקלות בבינת ג'בל יהי זכרו ברוך

devilz

New member
../images/Emo16.gif יהיה זיכרם ברוך

השיר מדהים.. ובאמת לפעמים נוטים לשכוח את החברה שנשארה מאחור בכאבה... ואני חושבת שזה המקום להזכיר את הארגון הזה.. בתקווה שאף אחת לעולם לא תצטרך אותו http://www.girlfriendsidf.org.il/

frolic

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

העברת בי כזאת צמרמורת. מחבקת, ומעריכה אותך על כך שהמשכת בחייך..

למעלה