היום לפני 30 שנה

../images/Emo16.gifהיום לפני 30 שנה

היום לפני שנתיים אישי ,אהובי הקדיש לי את השיר הזה מה שאת אוהבת ביצוע: גלי עטרי מילים: מאיר גולדברג לחן: יצחק קלפטר קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא. תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. ההמשך ........ לו אהובי לא היה נוטש ...היום הינו חוגגים 30 שנות נשואים .. יום קשה ....הבטחו זה לזו את הנצח ....והחוזה הופר .... על הפרת חוזה, אפילו בהשכרת דירה , משלמים קנס , ופה הופר חוזה של חיים שלמים ..חלומות נקטיעו ... תוכניות של חיים נעלמו ,שותפות נעלמה .. ואין למי לבוא בטענות ,ואין את מי לשפוט ,ואין את מי להאשים וכל כך לבד ועצוב היום ....... וזה שיר שאני מקדישה לאהובי המלאך
מכאן ביצוע: שלומי שבת מילים ולחן: יגאל בשן ואבי דור מכאן, לא חשוב לאן לא נזוז מכאן, יחד נישאר ואולי מכאן, בוקר יעלה, אני לא אתפלא שאני עוד כאן.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם כאן נשבעת רק לי שזה אני מכולם בואי נרקוד לבד כי את כל כך קרובה הלילה נתמכר לאהבה וסוף השיר

../images/Emo24.gifטלי יקרה ..../images/Emo24.gif

התרגשתי כשקראתי את שכתבת, אבל מאחלת לך מקרב לב , שהשיר "מכאן" עם כל יופיו לא משקף את הרגשתך, אלה משהו שהיית רוצה ואת כמוני יודעת שמשאלת לב זו השתנתה ... ואני אישית היתי מקדישה לבעלי את השיר הזה ,ואותו הוא קיים במלואו
עד יום מותי איציק קלה מילים: ארלט ספדיה לחן: עממי יווני הפזמון: אני שוב נשבע לך שעד יום מותי כל יום אדאג לך אהובתי אני שוב נשבע לך שעד יום מותי לעולם גם כשרע לך תהיי איתי ואמש שמעתי משפט חזק שחושבת שרבים צרכים לאמץ "אתה יוצר את המציאות שאתה חווה באמצעות הבחירות והחלטות שלך" מאחלת לכולם שנצור לנו מציאות טובה ויפה ואותה נחווה .

emmy5

New member
ים רגוע ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

את צעירה , עוד יהיו לך זמנים טובים ,והוא מלמעלה שומר על כל המשפחה . אהב אותך , רוצה לך ,רק טוב . חיבוק חם ממני ,אממי לכי , תקני לך פרחים לשבת ומתמנה קטנה , אני עושה את זה כל שנה .. את היית כלה יפיפיה ,ביום הזה ,מגיע לך את כל האושר שבעולם .תצליחי!!! זה היה רצון ה'

תודה לך אממי ,

קבלתי הזמנה מידידי לסופ"ש וכשקראתי את שאת כתבת החלטי!! אענה בחיוב לאחר שבמחשבה ראשונה סרבתי ... תודה לך

למעלה