ברוך דיין האמת

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

odery

New member
../images/Emo16.gifברוך דיין האמת

תעודת הביטוח של הדור הזה עלתה לשמים זכותו תגן עלינו אמן.

odery

New member
מבטיחה לך שאם יש ממה להבהל

זה מזה שנשארנו בלי הרב בלי המזוזה החיה שהגנה עלינו (תקרא אתזה:"בשביעי של פסח לפני שנתיים הוא קיבל את ההתקף לב הראשון שלו. הוא עבר את הניתוח הראשון שלו בשביעי של פסח. ולאחר כמה ימים הוא היה צריך להיות מנותח שוב. הייתי מאוד מודאגת. באתי, הגעתי לבית-החולים ברבע לשש, שעה קלה לפני הניתוח. "הוא שאל אותי: 'איך עבר עלייך הלילה הזה?', אמרתי לו: 'כולו מרור'. ושאלתי אותו: 'ואיך עבר עליך הלילה הזה?', והוא השיב: 'בכיתי. גם לי לא היה טוב. בכיתי בשעה שתיים. צריכים לבוא גזרות מאוד קשות על עם ישראל. אמרתי: רבונו של עולם, אני כולי תורה וחסד. קח ממני מה שצריך, העיקר שתבטל את הגזרות מעל עם ישראל'. "אמרתי לו: 'מה, ככה אמרת? אתה אפילו לא שואל אותי? על כל העבודת פרך שעבדנו כל החיים בשביל העם?'. הוא שאל אותי: 'את מסכימה שייהרגו כל-כך הרבה יהודים בארץ, אלפים?, אז מי שיש לו על מה לשלם, משלם. בשעה שלוש התבשרתי שהגזירה הראשונה התבטלה. תראי את זה היום ומחר'. בדקות הללו החלו לקחת אותו לחדר ניתוח. למחרת, הגיעה משאית ענק מלאה בחומרי נפץ לרצועת עזה ליד חיילי צה"ל, והיא התפוצצה. כולם נהרגו". )

הגורר 98

New member
אחד מגדולי הדור אין ספק

אולי בזה שהוא סיים את תפקידו בעולם הזה והתייצב מול בורא עולם הזכות הזו תעמוד לנו לעם ישראל הנה אנחנו רואים את כל אומות העולם נגדנו אפילו אמריקה כבר לא מה שהייתה וזה רק ההתחלה עוד לא ראינו כלום עדיין לכן לא צריך להצטער אנשים מאמינים אומרים ה/ נתן ה/ לקח יהי שם ה/ מבורך וגם שיבוא המשיח הכל יהיה שונה אולי באמת יתקיים חזון העצמות היבשות ונראה את תחיית המתים ובודאי ובודאי שגדולי הדור יזכו לחיי העולם הבא ומווות הוא חלק ממחזוריות החיים ואוי לנו עם זה לא היה כך מנוחתו עדן היה גדול בתורה אין ספק אהבתי לשמוע אותו מדבר כי דברי חוכמה בנחת נשמעים ולי אין ספק הוא היה איש עם הרבה מאד נחת וחוכמה שזכותו תגן עלינו על עם ישראל אמן ברוך דיין האמת מקווה שלא פגמתי או צערתי מישהו בדבריי לילה טוב אודליה

odery

New member
אין אולי

זה ברור שזה שהוא שהרב למעלה זכותו רק תגן עלינו-הגדלות של הרב אליהו זצ"ל היתה בזה שגם כשהוא היה חי זכותו הגנה עלינו וזה ברור שחזון העצמות היבשות יתקיים-אין לנו צל של ספק אבל לומר ה' נתן וה' לקח זה לא פשוט בכלל,זה קשה אבדה גדולה לדור הזה.

הגורר 98

New member
אודליה אני קטן בדברים האלה

ואני רק יכול להגיד אמן זה אני יכול עוד פעם אמן ואמן שייתקייימו הדברים ככתובם וכבוריאם אמן

avivee

New member
בטח הרב הראשי

אני לא הבנתי על מה את מדברת בן אדם גדול היה

אביב194

New member
ברוך דיין האמת

כמה צער...כזה צדיק...זה ברור שהוא פשוט הלך כפרה על הדור, כמו הבאבא סאלי...

למעלה