אריאל

עודד א

New member
../images/Emo16.gif אריאל ../images/Emo16.gif

ההודעה הבאה היא מעט שונה. בסיפורו של אריאל נתקלתי בעקבות הודעה של לירוי לזכרו. חשבתי שזה יהיה מעניין לאפשר גם לגולשים בפורום הזה להכנס לעולמו של אריאל באמצעות אתר האינטרנט שלו. באתר גיליתי, מעבר לעניין המוגבר של אריאל במותו שלו, גם התייחסויות לקהילה ככלל ולחייו כהומוסקסואל. נאמרים שם כמה דברים מעניינים על החיים כגיי בעל משקל עודף, שעבר את גיל ה-20. חלקנו נוכל להזדהות עם ה-"דו-שיח עם המוות" והדרך החלקלקה והמסוכנת לשם (שלעיתים היא קצרה עד כאב). חלקנו עם הקשיים של להיות אחר. בכל אופן אני מצאתי שזה מסע מרתק לנפשו ומוחו של אדם לא שגרתי. מעבר לזה, הנה קישור לדברים לזכרו, שפורסמו באתר gogay. יהי זכרו ברוך.

InnerKid

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif אני לא מאמין

כל הגוף שלי הצטמרר כשקלטתי במי מדובר. אריאל, שהיה ידוע בכינויו schop בערוץ gay.il בmirc היה שם מאז ומעולם, אני חושב שהוא אפילו היה זה שהקים את הערוץ. אני זוכר שבעבר הרחוק, מתישהו בערך לפני 8-9 שנים, בימים הראשונים שלי בirc יצא לי אפילו לדבר איתו כמה פעמים, ועכשיו כשאני מפשפש בזכרוני אני נזכר במרירות ובעצב הגדולים שהיו בו כבר אז.. אריאל, אני מקווה שאתה נמצא במקום שליו עכשיו ושהגעת לאן שרצית. אני לא יודע לאן התגלגלה נשמתך, רק אבקש עבורך מנוחה ושלום.
מאור.

למעלה