אנטון ז"ל

../images/Emo16.gif אנטון ז"ל

בצער רב נפרדנו היום מאנטון , חבר , בן , חבר פורום , איש צבא ,גבר , לוחם ועוד כל כך הרבה תארים שמתלווים אליו. הוא הפסיד בקרב האחרון שנלחם בו בשיניו יחד עם הצוות , משפחתו וכולנו. שמשפחתו , קרוביו ואנחנו לא נדע עוד צער. יהי זכרו ברוך. ויקה.

orii

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif כל כך נורא.

sporTV

New member
../images/Emo16.gif אנטון הגיבור

כך לנצח אזכור. כשהתלבט טרם הגיוס, ההתלבטות שלו הייתה איך להתגייס מאשר האם להתגייס. הוא רצה לעשות כמה שיותר. לתרום כמה שיותר והוא נלחם בשיניים בשביל זה. אני מכיר את אנטון מהפורומים, לא היה רגע בו הוא לא התנהג כלוחם. נלחם כנגד כל מי שעמד מולו במטרה להסיר את כל המכשולים בדרך למטרות שהציב. משפחת אנטון, בת זוגתו וקרוביו, שלא תדעו עוד צער. חייל גיבור. אדם לוחם.

asor24

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אנטון לא היה קרבי אבל הוא היה פייטר

cafesito

New member
../images/Emo16.gifכואב במיוחד בעיקר כשאני חושב ששנינו

חיכינו באותה תקופה לריאות. שוק מוחלט וכאב חד שמפלח את המחשבה.

בשורה מרה וכואבת

בילינו עם אנטון בקומונה כמעט כל יום חווינו וחלקנו דברים נעימים וגם לא גדלנו וגידלנו הוא יחסר לי ולכולם מאוד

sporTV

New member
מדבריו של אנטון באתר האיגוד:

בדבריו ניכרת הצניעות והנחישות. זה אנטון. אנטון, - זכה ביום העצמאות הזה לתעודת הצטיינות פיקודית. אנטון המשרת בחיל הקשר, עלה לארץ בגיל 12, והחליט לאחר שסיים בגיל 20 מגמת י"ד באלקטרוניקה- להתנדב לחיל הקשר. שני חיילים אלו הם אות ומופת להצטיינות, לערכיות, וגם לעמידה ביעדים שהציבו לעצמם, ללא קשר לנתוני הפתיחה הבלתי פשוטים. אנו מביאים כאן ראיון משותף עם שניהם מתוך תקווה שחברים נוספים הנמצאים בגיל גיוס יקבלו השראה (וגם טיפים חשובים) משניים אלו. אנטון, כמה זמן המתנת לגיוס, ומה היתה הפרוצדורה הכרוכה בגיוס לצה"ל? קודם כל קיבלתי, כמו רוב חולי הסי אף פטור 21 מצה"ל. ואז החלטתי להתנדב. תהליך ההתנדבות כולל שני שלבים: שלב הטיפול בבקשת ההתנדבות, ושלב החיול. לאחר מכן יש שלב די מייגע של השגת כל האישורים הרפואיים, ואז לבסוף מגיע הזימון לועדת המתנדבים. האישור הסופי וצו הגיוס הגיעו לאחר שמונה חודשי המתנה ארוכים. למעשה אני כבר כמעט וויתרתי ונרשמתי ללימודים. שבוע לפני תחילת הלימודים הגיע הצו, ואני החלטתי לעצור את הלימודים ולהתגייס בכל זאת. אנטון, מה היה הרגע הכי משמעותי בשירות שלך? לגבי הטירונות– הייתה החוויה הכי משמעותית. הרגשתי פתאום את מה שכל החברים היו מספרים עליו- בנוגע לצבא, שאני חווה את ה"דבר האמיתי". וכמובן שגם הכרתי חיילים מתנדבים מכל הארץ, כולל החברה שלי. זו טירונות מעורבת של בנים ובנות יחד, כולם עם פטורים שונים ומצחיקים: אלרגיה לבוטנים, פטור מאבק, פטור משמש ועוד... כיצד נודע לך שזכיתם באות החייל המצטיין? אנטון: לי פשוט הודיעו שאני מצטיין מקשא"פ (מפקד קשר פיקודי) – המ"פ שלי הודיע לי וביום העצמאות נערך טקס בבית ליד.

למעלה