אמא שלי נפטרה עכשיו, ערב כיפור אין לי מילים כרגע
ט טומי* New member 24/9/04 #1 ../images/Emo16.gif אמא שלי ../images/Emo16.gif נפטרה עכשיו, ערב כיפור אין לי מילים כרגע
צ צנופקינית New member 24/9/04 #2 ../images/Emo104.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif יהי זכרה ברוך!!
ר רותמקה New member 24/9/04 #3 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני מצטערת מאוד לשמוע.. שלא תדעו עוד צער.. אני פה אם אתה צריך לדבר...
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני מצטערת מאוד לשמוע.. שלא תדעו עוד צער.. אני פה אם אתה צריך לדבר...
E E M S New member 24/9/04 #6 חברי פורום צותי חירום משתתפים בצערך חבריך לפורום צוותי חירום משתתפים בצערך טומי... כולנו פה איתך קבל ענק מכל חברי הפורום יהי זכרה ברוך
חברי פורום צותי חירום משתתפים בצערך חבריך לפורום צוותי חירום משתתפים בצערך טומי... כולנו פה איתך קבל ענק מכל חברי הפורום יהי זכרה ברוך
N nikonit New member 24/9/04 #7 ../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif משתתפת בצערך. למיטב ידיעתי, בערב שישי, ועל אחת כמה וכמה בערב יום כיפור נפטרים הצדיקים. כנראה צדקת היתה אימך. גדול, ושלא תדע עוד צער, ניקונית.
../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif משתתפת בצערך. למיטב ידיעתי, בערב שישי, ועל אחת כמה וכמה בערב יום כיפור נפטרים הצדיקים. כנראה צדקת היתה אימך. גדול, ושלא תדע עוד צער, ניקונית.
A amitp New member 24/9/04 #11 טומי שלא תדעו עוד צער ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif עצוב וכואב מאוד. משתתף בצערך יהי זכרה ברוך.
טומי שלא תדעו עוד צער ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif עצוב וכואב מאוד. משתתף בצערך יהי זכרה ברוך.
A amitzahavi New member 25/9/04 #12 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יהיה זיכרה ברוך
M MdaMen New member 25/9/04 #14 ../images/Emo16.gif משתתף בצערך ../images/Emo16.gif שלא תידע עוד צער.
ר רע קטנטן New member 25/9/04 #15 משתתף בצערך ../images/Emo16.gif המקום ירחם עליכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים, ולא תוסיפו לדאבה עוד.