אלכס כהן ז"ל

zelik5

New member
../images/Emo16.gif אלכס כהן ז"ל

עכשיו חזרתי מההלוויה של אלכס כהן מנתניה. עדיין לא מאמין שזה קרה. מסתבר שכבר לפני שבוע בלוס אנג'לס היה מעורב בתאונה חזיתית כאשר היה ברכב וספג פגיעת ראש קטלנית. אין לי פרטים מדוייקים אבל זה כבר ממש לא משנה. לאלכס מניות רבות לכך שאני נמצא בעולם האופנועים היום. אני בטוח שאני לא היחיד. ההיכרות הראשונה שלי איתו הייתה לפני מספר שנים כאשר הייתי בשירות סדיר בלי גרוש על התחת, והגעתי למוסך שלו ממש במקרה. אין ספק שמהרגע הראשון התאהבתי באדם המקסים הזה. מאז אותו יום לא דרכה רגלי במקום אחר רק משום הביטחון שהאדם הזה הקנה לי. תמיד היה מוכן לעזור, תמיד היה לו כל הזמן שבעולם בשבילי ותמיד התמסר לעזרה גם בצד הכספי וגם בעצות מכל הלב. המוסך של אלכס הוא לא סתם מוסך והפך להיות ממש משפחה, כאשר אין פעם שאני באזור ולא בא לי סתם כך לקפוץ להגיד שלום. אפילו פיתחתי קישרי חברות עם חלק מהעובדים ואנו חברים גם היום. חבל היה לי שאלכס ירד לחו"ל, אך הכשיר את הקרקע בצורה מצויינת לרפי ושחר שנכנסו לנעליו הגדולות, אך ממלאים את תפקידם בדיוק באותה הדרך של אלכס. אלכס היה אחד האנשים הישרים וההגונים שפגשתי בחיי, וללא ספק בענף הדו-גלגלי. מסוג האנשים שמקרבים אותך לענף ולא מרחיקים. הלב כואב ומתקשה להאמין. בטוח אני שכל מי שהכיר את האדם מזדהה עם שורות אלה. מבקש אני להשתתף בצער המשפחה ולחזקה. כמו כן מאחל אני שירבו האנשים כמו אלכס כדי שנחיה בעולם טוב יותר ובפרט לקידום הענף הדו-גלגלי. עדי

למעלה