לשוחרי המדע

בּאהבה

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo158.gifלשוחרי המדע

סרט מומלץ ש"הרתיח את המדענים!!! וזכה להתעלמות טוטאלית מצידם!!!" (הלינק לסרט נמצא למטה בהודעה...) (מצטער שאני חוזר על עצמי... פשוט רציתי בנוסף לראיות מהסרט... גם להעלות את הרעיון לצפות בו...
) וגם ספר מומלץ!!! "ארכיאולוגיה אסורה"!!! ספר על ממצאים ארכיאולוגיים שמוסתרים ע"י המדע! שפועל בשיטת "פילטר מדעי" (מסננת)! "הגיע הזמן לשנות את התפיסה המדעית העקשנית!!!"

בּאהבה

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo22.gifרגע!לפני שאתם פותחים הסרט

יש 2 אופציות לצפייה: 1. איכות יותר טובה (לבעלי חיבור אינטרנט מהיר) 2. איכות פחות טובה (לבעלי חיבור אינטרנט איטי) הסתכלו למטה! כתוב: בחרו את המהירות לצפיה-> 1. מודם רגיל 2. כבלים\Adsl

Governor

New member
הזבל הסטנדרטי של "שופר", אימבציל!

הכל הופרך. מכיוון שפורום זה משמש dumping site לכל הפאגאנים היהודיים, בעוד שמו "אתאיזם ודת", ולא "אתאיזם ודת יהודית", אני שוקל, סתם כך, להתחיל להציג עקרונות האמונה הנוצרית, שהיא הרבה יותר יפה, ונתחיל בפסוקים מנחמי נפש, ומביאים לה צרי, אלה, הנאמרים בהלוויות (מתוך האגרת הראשונה של פאול אל הקורינתיים, פרק 15, פסוק 51 ואילך. כל הפרק חזק מאד, אולם פסוקים 51 ואילך עולים על הכל)
51 Behold, I shew you a mystery; We shall not all sleep•, but we shall all be changed•, 52 In a moment, in the twinkling• of an eye, at the last trump: for the trumpet• shall sound, and the dead shall be raised incorruptible, and we shall be changed•. 53 For this corruptible• must put on incorruption, and this mortal must put on immortality. 54 So when this corruptible shall have put on incorruption, and this mortal shall have put on immortality, then shall be brought to pass the saying that is written, Death• is swallowed up in victory. 55 O death•, where is thy sting? O grave•, where is thy victory? 56 The sting of death• is sin; and the strength• of sin is the law. 57 But thanks be to God, which giveth us the victory• through our Lord Jesus Christ. 58 Therefore, my beloved brethren, be ye stedfast, unmoveable, always abounding in the work of the Lord, forasmuch as ye know that your labour is not in vain in the Lord. Halleujah, praise ye the Lord​
______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

Governor, אני מתפלא עליך...

מדוע שלא תזמר לנו כאן פרק של תהילים באותה מידה או שמא זיקה אצלך קיימת אך ורק לנצרות?

Governor

New member
אגיע גם לאסלאם. כל האמונות תקבלנה

יצוג שווה, יען כי כולן הבלים במדה שווה. סדנא דארעא - חד הוא...

אישלום

New member
למה לא נצרות? גם הם כידוע לך...

ואולי לא... אומרים (מזמרים) תהילים...

בּאהבה

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאיי אתה חזק!!!

"כל הפרק חזק מאד, אולם פסוקים 51 ואילך עולים על הכל" זה היה חזק!!! במלוא מובן המילה!!! נ.ב: הסרטים לא משופר... ומה שייך להפריך עובדות שנבדקו ואומתו? אבל אסלח לך כי הרסת אותי עם הפסוקים הנוצריים!!!

Governor

New member
`ומה שייך להפריך עובדות שנבדקו

ואומתו` העובדות לא נבדקו או לא אומתו (לא טעות. השלילה של A and B היא notA or notB)...

בּאהבה

New member
שפירושו: C שקרן...

הדרך הכי קלה... להפיל כל הוכחה... למרות שאם תבדוק, תראה שהסרטים נעשו ע"י חילונים חולניים במיוחד!!! וההוכחה לכך היא... שלמרות כל סיפורי הגלגולים שהתאמתו בסרטים... כשנשאלו המדענים אם הם מאמינים בגלגול נשמות אמרו: "אני בספק..."

lala897

New member
לא פותחת את הלינקים

אבל סרט על אנשים שנזכרים בדברים מגלגולים קודמים ודבריהם נבדקו ונמצאו נכונים? לא יכול להיות. סותר את ההסבר של תורת הקבלה על גלגול נשמות. וכמובן שאי אפשר לבדור את דבריהם! אולי מישהו עשה מסע בזמן..

בּאהבה

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gifהצלחת לעצבן אותי!!!

יותר מכל האתאיסטים!!!
:"אולי מישהו עשה מסע בזמן"
אוף עיצבנת אותי!!! נ.ב: תעשי לי טובה אל תבלבלי ש"צחקת"

lala897

New member
לא צחקתי.

זה פשוט לא אפשרי בשום אופן. הזיכרון הוא משהו גשמי ששייך לגוף. הגוף לא יכול לזכור משהו שקרה לנשמה. וכמובן שאי אפשר לבדוק את זה. קצת על גלגול נשמות: נשמה זה כמו "כח רוחני" (קשה להגדיר אותה המילים אבל בערך) כאשר נשמה עולה למעלה ועדיין לא סיימה את תפקידה בעולם. הנשמה שלי (לדוגמא כדי שיהיה לי נח יותר להסביר) מקבלת את אותו כח רוחני שהיתה לנשמה שלא סיימה את תפקידה. זה לא בדיוק ההסבר ובקושי בערך אבל יותר קרוב לזה מאשר לנשמה שקופצת מגוף לגוף כמו שרגילים לתאר את זה.

בּאהבה

New member
../images/Emo121.gifקראת "שער הגלגולים" של אריז"ל?

אני מתקשה להאמין שהבנת משהו אם בכלל קראת את סיפרו של הצדיק העצום אבי הקבלה שכן... טובים וגדולים מתקשים להבינו... אבל אני אין לי אלא את גדולי הדור תלמידי החכמים וצוות "ערכים" הם באמת תלמידי חכמים קצת יותר ממני... והם (על סמך 100% ציטוטים) אומרים שגלגול זה כפשוטו גלגול... נכון שלפעמים רק חלק קטן מהנשמה מתגלגל ולא כולה... אבל מי אמר שזה לא מספיק כדי לזכור??? נ.ב: מאין לך הבטחון המופרז ש"זכרון" זה דבר גשמי??? זה שהוא מצוי באיזור מסויים בתוך המוח לא מוכיח כלום!!! כשם שהימצאות הנשמה בתוך הגוף לא מוכיח שהיא גשמית מסכימה???

lala897

New member
מי אמר לי?

מי שאמר לי שהנשמה היא אלוקית לא הזכיר שום דבר בקשר לזיכרון אז למה שאני אחשוב שהזיכרון רוחני?

למעלה