סקר חדש

../images/Emo158.gifסקר חדש../images/Emo158.gif

בסקר הקודם: איך אתם מגדירים את לוגן במלאך שחור? הצביעו 30 אנשים. התוצאות:
16 אנשים הצביעו- אחת הדמויות הכי חשובות בסידרה ואי אפשר בלעדיו. (
שיחקתם אותה
)
5 אנשים הצביעו- שחקן מעולה אבל הדמות לא כתובה כמו שצריך.
4 אנשים הצביעו- הדמות שלו מיותרת לחלוטין והסידרה היתה יכולה להתקיים יותר טוב בלעדיו.
3 אנשים הצביעו- אחר.
2 אנשים הצביעו- הדמות טובה רק השחקן לא טוב.
הסקר החדש
נניח והיו מחליטים להוציא סרט על מלאך שחור, איך הייתם רוצים שהוא יהיה?
שאלה קצת קשה בגלל זה יש הרבה אפשרויות לענות עליה. אם בחרתם- אחר שרשרו לכאן את דעתכם.
פסח כשר ושמח לכולם

123יעל

New member
אחר

זה הכי פשוט, לא יודעת למה לא שמתם את זה כאפשרות שיהיה המשך לבדרה כמו שתכננו בעונה 3, אבל לא טרילוגיה, רק סרט אחד! אה, וטרילוגיה זה לא מהמילה טריו? כלומר שלושה חלקים...

ברודי

New member
עד כמה שידוע לי- לא בהכרח.

הכוונה בטרילוגיה זה שזה יהיה בכמה חלקים (כמו שר הטבעות נניח) כי עונה שלמה לא תיכנס בסרט אחד, זה יהיה כאילו- הי...בי. בגלל זה- טרילוגיה. גם להיפטר מהוירוס וגם לפתור את כל הסיפור של כת ההתרבות. זה יותר מדי לשעתיים וחצי. (ומה רע בכמה סרטים של מלאך שחור?
)

נדמה לי שלא... ../images/Emo42.gif

עד כמה שאני יודעת טרילוגיה באה מהמילה טריו ולכן טרילוגיה זה סדרה של שלושה סרטים/ ספרים/ וואט אוור. בדיוק כמו "שר הטבעות" או "מטריקס" שהיו להם שלושה חלקים ולכן הם נקראים טרילוגיה. אחרת לא היו קוראים לזה טרילוגיה אלא סתם סרטי המשך או משהו. שיר

ברודי

New member
אוקי זה לא סותר

אז זה שלושה סרטים שבהם יהיה במרוכז את כל עונה שלישית כי זה לא הגיוני שכל העונה תיכנס בסרט אחד. זה לא כזה משמעותי כן טרילוגיה או לא טרילוגיה הכוונה היתה שזה בלתי אפשרי להכניס עונה בסרט כי אז זה יצא דפוק, אז שזה יהיה סרט בהמשכים (כמו שר הטבעות ומאטריקס).

Dafi the Mighty

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

לא טרילוגיה. סרט אחד. אין לי כסף לזה!!!
אבל שיהיה המשך לעונה השנייה... שיסביר הכל..

עונה 3 אבל אני לא נטרלי כי אני חייב

לדעת מה קורה עם כל הדברים... אחרת זה היה מקס הצעירה (או מה שזה היה... )

Nitzan122

New member
בשביל זה יש את הספרים

אם אתה רוצה לדעת מה היה קורה בעונה השלישית אתה יכול לקרוא אותם בכל מקרה אני הצבעתי לטריולוגיה כי למרות שקראתי את הספר זה עדין לא משתווה ללראות את זה

אוי איך אני רוצה אותם, אבל אמרתי

אלפי פעמים, אני לא מוכן, ואני חוזר - לא מוכן לשלם על ספרים 14$ ועל משולח מאמזון לישראל 14$, זה לא הגיוני ושום דבר לא שווה את זה...

דעתי האישית...

אני בעד גם שהסרטים יתבססו על הספרים, כדי שיוכלו לספק לנו מעין סגירה (CLOSURE) לסדרה. אני גם בעד סרטי הרפתקאות שיראו את עלילות הילדים במנטיקור, למרות שאני חושב שזה חומר שראוי לסדרת בת ולא לסרט אחד.

karms20

New member
ועוד הצעה לסרט.

הצבעתי לאפשרות של הטרילוגיה כי אני לא איכפת לי לראות 3 סרטים של דארק
. אבל אני רוצה גם סרט קומדיה על אלק וג'ושוע
. אני חושבת ש- A DAG AND HIS BOY יכולה להיות קומדיה דיי טובה, ורק צריך להוסף איזה בחורה לאלק
(ואולי עוד עיוורת בשביל ג'ושוע)...

moran14h

New member
אני הצבעתי לאופציה הראשונה אבל..

אני חושבת שזה יכול להיות ממש מעניין עם היו עושים סרט על הכת של וויט , משהו כמו מותחן אימה בסגנון "השער התשיעי" (מישהו ראה?) והיה גם אפשר לתת לרומן פולנסקי לביים את הסרט על הכת של וויט ולג'יימס קמרון לביים את הטרילוגיה.

DarkAnna

New member
אוקי...

או עונה שלישית או טרילוגיה-סרט אחד זה בפירוש פחות מדי!!!

למעלה