חג שמח לכולם

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo158.gif חג שמח לכולם

שיהיה חג נחמד ומהנה לכולנו עם הרבה עוגות גבינה ושאר מטעמים

ikrmr

New member
חג שמח!

בס"ד לגבי מאכלים חלביים: המאכל החלב הטוב ביותר שאני מכיר זה מאכל הונגרי של שכבות תפוחי אדמה עם ביצים, שמנת ופירורי לחם ביניהם. טעם גן עדן בעולם הזה! גם בסגנון פרווה עם שמן במקום שמנת זה טעים מאוד, אך לא אותו הדבר! לגבי עוגות: העוגה החלבית הטובה ביותר והעוגה הטובה ביותר בכלל היא עוגת קרמשניט/נפוליאון שזה שלוש שכבות בצק עלים עם קרם בין כל שתי שכבות. אפשר גם לעשות עוגה זאת בסגנון פרווה עם קרם לא חלבי שנעשה עם פודינג ועוד מצרכים שאיני זוכר (סבתי מצד אמי הי"ו שהיא בשלנית ואופה מעולה [עכשיו כבר אינה יכולה לבשל ולאפות] אמרה לי), וזה יוצא דומה לחלבי אך לא זהה. העוגה החלבית השנייה בטיבה היא טורט גבינה. שיהיה לכם בתאבון ולשובע!

ikrmr

New member
אמנם לא קשור לחג, אך איך משנים את שם המשתמש?

בס"ד כשמקישים עם הסמן של העכבר על "החלפת שם" מתקבל חלון של כניסה למערכת שבו אפשר להקליד רק את שם המשתמש הנוכחי והסיסמה, אך לא קשור להחלפת שם המשתמש!

Puskas

New member
אי אפשר להחליף שם..

האופציה של החלפת משתמש היא במקרה שיש לך יותר מיוזר אחד ואתה רוצה להכנס לשני.. או אם בכניסה לאתר אוטומטית הניק שלך פעיל וחבר או מי שלא יהיה רוצה להיכנס ליוזר שלו אז הוא משתמש באופציה הזו.. חוסך ת'תהליך של "ניתוק וחיבור מחדש"

אתה יכול פשוט להירשם מחדש עם שם משתמש אחר

בסופו של דבר אין הבדל משמעותי מאיזה חשבון אתה כותב כל עוד יודעים שזה אתה, אבל איתך אני לא חושב שזאת תהיה בעיה

לאוס

New member
חג שמח ומשמח

אמנם מאז שעברתי דירה אני ממעט לכתוב (עוד פחות מלפני), אבל עוקב בכל הזדמנות אחרי הניתוחים פה בפורום. הרמה פה גבוהה וזה מעשיר ומעורר כבוד למצוא פורום של מביני עניין וחובבי המשחק בעברית. חג שמח לכולם!

למעלה