האהבה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo158.gif האהבה ../images/Emo23.gif

בחתונה האמריקאית<לא זוכרת כל כך איך בישראל, פשוט בטוחה שזה מה שאומרים בחתונה אמריקאית בגלל כל הסרטי קיטש שרואה
> נשבעים לאהוב ולכבד עד שהמוות יפריד ביננו. כמובן שחצי מהאנשים שנשבעים בסופו של דבר מתגרשים ואני דווקא בעד גירושים אם לא מסתדרים ואין מצב להישאר ביחד, ובימים מודרניים אלה כבר אין אות קלון על גרושים כמו שהיה בעבר, יש יותר מודעות, ואפילו להיות בן להורים נשואים זה כבר משהו לא רגיל אפשר לומר... מה דעתכם בנושא

polegra

New member
לדעתי זו האופציה האחרונה...

בתור בת להורים גרושים שמשכו את זה יותר מידי אני יודעת שיש מיקרים שפשוט חייבים לעשות את זה ולמרות שההורים נשארים יחד כאילו בשביל הילדים זה בסופו של דבר פוגע יותר הם נשארים יחד. ילדים לא טיפשים וסופגים הכל מהסביבה.. אבל היום מקלים ראש יותר מידי בלהתגרש ולעבור הלאה...יחסים בין בני אדם הם מאוד מסובכים וקשים כי לכל אחד יש רצונות וחלומות ולא תמיד הם תואמים אבל אני מאמינה כמו בדור הישן שיש דברים שרצוי וכדאי לעבוד אליהם באם מוצאים אהבה אמיתית כי זה לא משהו שמגיע כל יום... אבל כל זוגיות יש לשפוט לגופה ואני לא יכולה היום לקבוע מראש כי היום אני רק רואה את הנצח איתו טלי

maybesure

New member
דעתי נחלקת לשתיים:

(למדתי ממחזיר) 1. אם יש מקום לגישור-ללכת לייעוץ, לסנדאות לכל דבר שיחבר וידביק. בשום אופן לא "לעשות" עוד ילד בתקווה שהוא יהיה הדבק שידביק את הזוגיות! 2. רק במקרים קיצוניים של אלימות או ממש כשאין כלום כלום כלום כבר במשותף, או כשחל שינוי מאוד קיצוני בבן/בת הזוג ומגלים שנשואים פתאום לזר ואחרי שמנסים את כל הגישורים-רק אז לפנות למפלט הגירושים. (שימו לב לאירוניה: גישורים-גירושים) אולי להיות ילד להורים נשואים זה חריג- אבל להיות ילד להורים גרושים בהחלט מלווה הרבה פעמים במשברים. המצב הכי גרוע: להשאר נשואים גם כשהספינה כבר טבועה עמוק בים.

lili81

New member
גם אני...

גם אני בת להורים גרושים...והאמת.. אם ממש לא מסתדרים ומנסים את כל הדרכים לפתור את זה ובכל זאת לא הולך אז לרבנות ומהר ...כי כשיש בבית שני הורים שכל היום במלחמות... הילד גודל עם זה לא טוב ועדיף שההורים יחיו בנפרד הילד יקבל את זה יותר טוב.. ועדיף להקדים את המכה עם רואים שאין שום סיכוי לזוגיות אין מה להישאר ביחד גם לא בשביל הילדים... כולם סובלים גם ההורים וגם הילדים.. והורים גרושים זה לא כזה נורא ...... מי כמוני יודעת..

למעלה