בוקר טוב

../images/Emo158.gifבוקר טוב

נכנסתי השבוע בפעם הראשונה אל הפורום במטרה שיתן לי תמיכה,וכן אפילו היענות והיתי שמחה מאוד אם היו נחמדים אלי. את התמיכה אחפש בפורומים האחרים אם אני מפריעה אני מצטערת רק שאני לא מבינה מדוע בוקר טוב שרינה

מירבי*

New member
את לא חיפשת תמיכה!!

יש לכולנו את הרגישות הנכונה כדי לדעת מי מחפשת תמיכה ומי באה להפריע, ואת באת להפריע, זה היה שקוף מדי. יש דרכים להבין את זה, סמכי עלינו, הפורום הזה מתנהל כבר שנה וחצי, עברנו מספיק...קשה יהיה להתחפש ולא להתגלות, קחי את זה בחשבון בפעם הבאה.

בנדה1

New member
זה כבר באמת מרגיז !

מי שזה לא יהיה שנכנס לפורום כדי לדלות אינפורמציה לא רלוונטית, רכילות, לאסוף מל"מ או מה שזה לא יהיה. אני נותנת צ'אנס לכל מי שנכנס ומתוך רצון נטו לעזור פותחת את ליבי. מרגיז אותי, מעליב אותי פוגע בי כשמתברר שהכותבת היא משובטת. זה מגעיל. מספיק, די, נמאס. מי שיש לה מה להגיד שתגיד זו בלי להסתתר מאחורי סיפור שבשבילה זה דמיוני ועבורי זו המציאות היום-יומית. חלאס, את השטויות הללו אני סיימתי כשעליתי לכתה א', מי שתקועה עדיין בשלב הזה שתפנה לפסיכיאטר כי כנראה רק תרופות יעזרו. אין כל ציניות במה שכתבתי אני באמת מרגישה פגועה.

miri71

New member
שרינה, להבדיל ממך, מי שנמצא כאן

אכן מחפש תמיכה כי עבורינו זה לא ביזנס ותחכים אלא החיים לצד אובדנים ותקוות שמחליפים אלה את אלה ואנחנו מנסים לשרוד. זאת לא את. אם את העמיתה שלי למקצוע, אני ממש מאוכזבת שיש לי עמיתים אלה.

../images/Emo46.gifמי מרגיז את בנדה שלי../images/Emo150.gif

"רוצה להיות אמא" אני ממליצה לך ללכת עם המרכז להורות הם הכי טובים שיש בהצלחה
שלום ולא להתראות

למעלה