שאלון

EliranMaor

New member
טרה לה לה../images/Emo3.gif

שם: אלירן שוגי מאור
]
תאריך לידה: 27/11/89
שעת התחלה: 18:23
מאיזה תאריך חבר בפורום: אממממ סביבות ספטמבר נראה לי:X
שזה אומר כמה זמן?: הרבה?
באיזה פורומים אתם חברים?: כאן, אוונסנס וזהו בעיקר:X
שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון:
מרוצים מהפורום? כן
אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? כלום
דבר חיובי בפורום? אור
דבר שלילי בפורום? "יו סינרגיה מעתיקים שירים מהדרדסים!"
מרוצים מההנהלה? כן
משהו שחסר לכם בפורום? שהלהקה תבוא?
החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) פיצית וגל
החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..)
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? חח הרבה רגעים
האם קיבלו אותך יפה פה? יאפ חח
איך אתם רואים את העתיד של הפורום? ורוד עם פרחים מלבלבים וציפורים מצייצות שמקבלות את האביב בחיוך?
האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? כן, אני פה
האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? חחחחח לא נראה ליP:
הבנאדם הכי אופטימי בפורום?
הבנאדם הכי מצחיק בפורום? אור מסתברD:
האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) אור כפרעליה
שאלות שהיית מוסיף\פה? שרשור תמונות [זה מספיק שאלון בשבילי]
משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? פיק-א-בו!
זמן סיום:18:27

Torn Identity

New member
עונה.

שם: גל. גיל: 19. תאריך לידה: 07.01.88 שעת התחלה: 6:04. מאיזה תאריך חבר בפורום: לא זוכר, ארבעה חודשים ככה. שזה אומר כמה זמן?:
באיזה פורומים אתם חברים?: סמולוויל
(449), ורוניקה מארס, אוונסנס, על טבעי, מגרש ביתי, באפי ואנג'ל, בנות גילמור, עקרות בית נואשות... שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? כן.
אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? שום דבר. דבר חיובי בפורום? אור.
דבר שלילי בפורום? לא משנה.
מרוצים מההנהלה? בטח.
משהו שחסר לכם בפורום? השתתפות הלהקה!
החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) אור.
וגם שרון, אשתי וידידה טובה, אבל אני חושב שהיא כבר לא אוהבת אותי וזה כבר לא הדדי.
הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? אחרי ההופעה, אני חושב.
האם קיבלו אותך יפה פה? בטח.
איך אתם רואים את העתיד של הפורום? ורוד ומזהיר?
האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? בטח. אנחנו קשוחים ואפלים.
האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? האמת שכן. הבנאדם הכי אופטימי בפורום? לא יודע.
הבנאדם הכי מצחיק בפורום? אני?
סתם, לא יודע.
האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) אור.
שאלות שהיית מוסיף\פה? לא יודע. משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? "חרא."
זמן סיום: 6:08.

אאאני :]

שם: אורנית גיל: 15 תאריך לידה: 9.3 שעת התחלה: 11:44 מאיזה תאריך חבר בפורום: אין לי מושג שזה אומר כמה זמן?: באיזה פורומים אתם חברים?: אוונסנס בעיקר... שאלות ספציפיות על הפורום שבו הועלה השאלון: מרוצים מהפורום? כן אם הייתם יכולים לשפר משהו מה הייתם משפרים? אולי יותר פינות או משהו.. אנערף... דבר חיובי בפורום? שכולם פה מושיים (-: דבר שלילי בפורום? לא יודעת מרוצים מההנהלה? אור
כפרעלייך משהו שחסר לכם בפורום? החבר\ידיד הכי טוב שלכם בפורום?(מבנאדם אחד עד 3 גג!בחרו כמה שאתם רוצים..) רק אור ניראלה החברה\ידידה הכי טובה שלכם בפורום?(אותו דבר אני פשוט מתעצלת לכתוב את זה שוב..) הרגע שהכי זכור לטובה בפורום? האם קיבלו אותך יפה פה? כע איך אתם רואים את העתיד של הפורום? גדול ומופאר
האם אתם חושבים שהפורום הזה מסוכן לציבור? האם אתם חושבים שאנשים אשר נמצאים פה(חלקם או כולם) זקוקים לאשפוז בגהה במחלקה נפשית? הבנאדם הכי אופטימי בפורום? הבנאדם הכי מצחיק בפורום? האיש(או כמה אנשים) שעושים ומפעילים את הפורום?(מצעדים וכדומה) שאלות שהיית מוסיף\פה? משפט לאומה כולה אשר רואה אותך עכשיו על המרקע הקטן? השאלון הזה חופר. זמן סיום: 11:45 XDDD

למעלה