סקר חדש עלה

Psycho BuZZ

New member
א. הסקר לא מעניין.

ב. לשים את אייקון ליד נייט דוג גובל בחילול.

dune d

New member
אתה מוזמן להציא משהו אחר

הסקר ישאר כרגע לפחות בשבוע הקרוב, במידה ותיהיה הצאה אחרת היא תעלה לאחר מכן... לגביי ההשווה ביינהם לדעתי בהחלט יש מקום להשווה במיוחד בעיניין האירוח, הם מאוד דומים, ובתור אחד שמאוד אוהב את נייט אני חושב שאיקון נותן כאן אחלה של פייט למשחק הזה.

dune d

New member
זה עלה כמחשבה אבל

הדימיון בין איקון ונייט הוא זה שייצר את החיבור הזה, אני מאמין שגם ללודה נמצא יריב מתאים והוא יעלה לסקר... ביינתים אתם מוזמנים לבחור כמובן!!

Nate Dogg

אבל לאייקון באמת יש כישרון הלחנה קליטה יוצא דופן. הבנאדם מלחין דברים בצורה כל כך קליטה. בהתחלה אהבתי אותו עם locked up. אחר כך הוא קצת נמאס עליי כי הקול שלו נהיה קצת מציק ובכייני מדי, גימיק מדי, אבל באמת שיש לו כשרון לעשות להיטים אין מה לעשות. I Wanna Fuck You שיר ממש טוב לדעתי. אבל אין על נייט, יש לו קול מאוד יחודי והוא מעלה תרמה של כמעט כל שיר שהוא מתארח בו. מספיק לשמוע אותו בשיר Your woman has just been sighted כדי להבין כמה שהוא מטורף.

אייקון הוא גם מפיק ויוצר מוכשר.

בניגוד לנייט דוג שאני חושב שהוא רק שר ואולי גם כותב אבל לא מפיק, תקנו אותי אם אני טועה. אין ספק שנייט שר יותר טוב ויש לו קול יותר טוב, אבל אייקון הוא מכונת להיטים שאני שואל את עצמי איפה הוא היה כל הזמן הזה. אבל בכל זאת נייט גובר עליו בגלל הקול ובגלל הרזומה.

Funky Giraffe

New member
אייקון מקרב את ההיפ הופ לתוך האמא

של הפופ הצ'יזי, הבנאלי והמגעיל - שזה קירוב פסול לחלוטין נייט דוג לעומתו מחזיק גרוב בקילואים.

DJ$upreme

New member
ממש אבל ממש שטויות

נייט דוג עושה מה שאומרים לו ומעולם לא היתה לו קריירת סולו. ומה זה "מחזיק גרוב"...המצאת משהו חדש? אייקון מלבד היותו מכונת להיטים, מפיק ויוצר, הביא גם סאונד חדש לRNB העכשווי. אני לא מת על זה אבל יש שם כמה יציאות חזקות לרבות locked up.

חולוני

New member
איזה סאונד חדש בדיוק?

מגיע לו למות על השחיטה של Lonely. המעפן הזה הוא הקנייה ווסט של האר'נ'בי, איך אנשים אוהבים את החרא הזה?

Pootie Tang

New member
נייט דוג הוא סתם לא רציני...

הוא כמו אייקון, רק שאייקון מוצא את עצמו הרבה יותר טוב בסאונד של היום מאשר נייט דוג, וכשהאחד תלוי בחלטורות מטומטות שבדר"כ יוצאות רע מאוד גם לאוזניים שלנו וגם לאוזניים של MTV, האחר מפציץ את MTV ומגעיל לנו את האזניים. נייט דוג של היום הוא לא יותר מגרסה לא מצליחה של אייקון.

למעלה