סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
../images/Emo157.gifסיכום שבועי

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע מוצלח!

שיר m

Well-known member
יאללה

היום הכי טוב בשבוע: וואו, האמת היה יופי של שבוע הדבר הכי טוב שקרה השבוע: דיסקים, ורינת (תודה!!!
) ספר השבוע: RAFA לא קראתי אבל זה בהחלט ספר השבוע. סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אה, אין שיר\דיסק השבוע: הדיסק של כפיר אפשטיין ציטוט השבוע: "לא מפחד מאף אחד, אולי מעט פוחד ממני" אין כבר זמן- כפיר אפשטיין תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: מפגש! שבוע נהדר

ranch22

New member
אין לך מושג!!!

כמה אני מתרגשת בשבילך, עדיין!!!!!!!!!!!!! את תותחית ומדהימה, ואין ספק שזה הגיע לך!!!!!!!!!!!!!! ואם היה פה איזה אייקון משתחווה, תהיי בטוחה שהוא כבר היה פה :)
[ואין לך על מה להודות, באמת, זה הכל את :) ]

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: אממ... שני, שלישי, רביעי, חמישי... אחלה שבוע:] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שופינגים, חברים, ואחותי סופסוף מתפקצת ואומרת "יאיי!". ספר השבוע: עדיים קוראת את ספריית הצללים.... מעייף. סרט השבוע: אממ.. אין:\ סדרת השבוע: סטארגייט:]]]]]] שיר\דיסק השבוע: better than revenge של טיילור סוויפט. וOver and ovra של 3DG ציטוט השבוע:"That way you'll be dead and we'll be glad" כ"כ התגעגעתי לציניות של אוניל:]] תמונת השבוע:כי אי אפשר בלי נולה משהו לצפות לו השבוע: שירות לאומי:] שבוע טוב!

../images/Emo178.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הרבה אוכל
ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: נשואים פלוס שיר\\דיסק השבוע: קרן פלס- משהו קטן ציטוט השבוע: "מי שנזהר נופל, ומה שנופל נשבר" תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: מפגש!

ranch22

New member
אני

היום הכי טוב בשבוע:רביעי ושבת. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יום כיף, ארוחה, סרט והמבורגר ספר השבוע:נוילנד, עדיין סרט השבוע:הדרדסים, אחלה של סרט!! סדרת השבוע:שאלה טובה... שיר\דיסק השבוע:מביאה הכל לידי דמעות - שלום חנוך. ציטוט השבוע:לא ציטוטים, אבל מילים: אזעקה, התראות, חיסול, מחבל, חוליה וכו'. תמונת השבוע:גדול מדי, כרגיל. משהו לצפות לו השבוע:אחיינים שלי סוף סוף, מפגש ונראה את ההמשך...

שיר m

Well-known member
הדרדסים... בקרוב אצלי../images/Emo66.gif

והלוואי שלא יהיו יותר מילים כאלה בכלל.

ranch22

New member
בע"ה

על שני הדברים ואולי אנחנו כבר נצא לסרט מתישהו? בקרוב אנחנו מתחילות ללמוד בע"ה, שכחת? :)

למעלה