מומלצים 16.04.05

NoKiA2003

New member
../images/Emo23.gifשיר האהבה הנבחר של שנות התשעים

בפורום שנות התשעים בודקים מה לדעתכם שיר האהבה היפה והרומנטי ביותר שבוצע במהלך שנות התשעים, זה יכול להיות כל שיר לועזי שבוצע במהלך תקופה זו, כולל מסרט, מאלבום מאוסף, בכל סיגנון ובכל שפה, כל מה שעליכם לעשות זה לבחור 3 שירים שנחשבים לדעתכם כשירי האהבה היפים והרומנטיים ביותר של עשור התשעים ולדרג אותם מ 1 עד 3 כאשר 1 לשיר הטוב ביותר וכו'...

חזרתי עם רגל משותקת אמר שזה בעיה מה

אני נכה מקיצור קיבה שהסתבך mayo1המקורית תאריך: 16/04/2005, שעה: 08:57:01 אני נכה מקיצור קיבה שהסתבך ועקב זה פריצת דיסק בגלל תרופות פוצצתי דיסק בגב ועקב טיפול רשלני של רופא אורטופד שיותר מאוחר הסתבר לי שהוא עובד גם בביטוח לאומי. יש לי שאלה כי זו פעם שניה שאני פוגשת רופאים שעובדים בקופה וגם בביטוח לאומי אין ניגוד אינטרסים לתובת ביטוח לאומי. כי אצל שנים מהם אחד אמר אין כלום לא שלח לצילומים בדיקות שלך לפיזוטרפיה שם שמו לי משקולות וקיבלתי שיתוק ברגל במשך 7-8 חודשים אין כלום. חזרתי עם רגל משותקת אמר שזה בעיה מהבטן בגלל הניתוחים שעברתי ועדין לא שלח לבדיקות בפיזוטרפיה אמרו שעד שאני לא מביאה חוות דעת נורמאלית הם לא ממשיכים לטפל. הגעתי לרופא אחר הסתבר שיש לי פריצת דיסק גדולה ותוך חודש נותחתי וגם בבית החולים היה פשלות ויחס משפיל עקב התיק הרפואי הגדול .דוגמא: אמרתי שאחרי ניתוחים אני עושה עצירת שתן והייתי מחוברת למורפיום. ביקשתי שרופא יגיע לראות. הגיע אחות ושאלה כיף לך שדוחפים לך קקטטר, נעים לך, ואני הייתי בשוק מה עונים, אני אחרי ניתוח עם כאבים. פתאום הם רואות את המורפיום מסתכלות אחת על השניה ומיד הכניסו קטטר והיתה עצירה התנצלות לא קיבלתי ועוד יש הכול בכתב כי בקופה מונעים מימני טיפולים והכול נפשי ועכשיו אני כדור שוב בין רופא משפחה לאורטופד לנרולוג ויש מסמכים שמעידעים על הבעיות הרבות וניתנו לביטוח לאומי אז איך מנכות קובעים פתאום אני בריאה בלי שראה אותי רופא? הייתה ועדה מאחורי גבי כדי להגיש עירור חלק מהבדיקות עשתי שוב ולא רק שאין הטבה יש החמרה אבל יש לי בעיה כי ביום א 17 לחודש אני נכנסת לניתוח גדול ואני היה כשבועיים שם ואני בלחץ כי פעם אחרונה שביקשתי עובדת סוציאלית אחרי ניתוח לא דובים ולא יער. כלום ,ואני גרה לבד. וגם ישראל המר לי להגיש מסמכים רק אחרי הניתוח לא לפני למרות שיש לי הוכחות שיש בעיה ואם שולחים לעבוד למה אני לא יכולה לקבל פרוטוקול של התיק שלי בשתי ועדות לא נתנו לי אז על מה אני מערערת הייתי אז עובדת שלהם ואמרתי שאני נכנסת לניתוח אז איך אני יכולה לעבוד 8 שעות בישיבה שגם בן אדם בריא בקושי יכול למה לא נותנים אזערה שלוקחים אתת הקצבה שאני מתפרנסת יחידה ולמה לוקח לתת סירוב של ועדה 3 וחצי חודשים ללא פרוטוקול אחרי שהייתי שם פעמים ולקח להם להקליד הכלטה שבועים ואני את הכסף לא קיבלתי זאת אומרת שעם אני לא הייתי יורדת לברר לא היה מקלידים עוד שבועים כתבתי מכתב לא כיבלתי תשובה והבעיה שהקלידו אבל לא החזירו לי את התשלום לרופאים כך שאני ביומים שלמתי כ120 שח לרופאים וטפסים אני מקבלת לשנה 1129 שח ויש לי שחר דירה תרופות ועוד מה אני עושה יש בעיה של חילוף חומרים ובגיעה למה לא מטפלים במתחזים בפרזיטים ועוד ואם רוצים שאני העבוד ורוצה למה לא מסדרים לפי המגבלות שלי מי יכך אותי כשיש בדיקות יום לא טוב ועוד אני יודעת שהמכתב ארוך עיזרי לי לא הכפת לי שיצלמו בבית החולים כשמישהו קבע שאני בריא כמו שור ללא קריאת התיק לפנות לגדעון ריכר זהבי אילנה דיין אמנון לוי לקולבוטק למי אני עיפה והמלחמות לא מוסיבות לי מה היה עכשיו אני לרופא מקצועי לא אוכל להגיע ולא לקנות תרוםות ואוכל ועוד כי אין כסף לא יעומן הפרדוקס מה עושים בהמון תודות

למעלה