לוח מודעות

../images/Emo43.gif יגאל בשן בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את הזמר יגאל בשן, לרגל צאת אלבומו החדש "שמים תחייכו". כולם מוזמנים!

gai18

New member
פורום בנושא נפרולוגיה וסוכרת

שלום רב חברים יקרים, שמי גיא. אימי חולת סוכרת אשר בזמן האחרון לצערי התחילה בטיפול הדיאליזה. אני אישית מאוד חרדתי מזה ונבהלתי, לאחר שהבנתי את הנושא התחלתי ללמוד עליו כי רציתי לדעת, וכאשר הבנתי את המצב ואת אוכלוסיית האנשים הנמצאים גם במגמה זו החלטתי לנצל את ידיעותי ולהקים פורום חדש בנושא הנפרולוגיה. אני אישית משתמש בפורום זה והוא טוב מאוד !!! אך החלטתי להקים פורום יותר מקצועי מסוגנן ואם אופציות רבות יותר, אני מזמין אותכם להיכנס לפורום החדש, להירשם ולהיצטרף לקהילת הפורום שלי. אתם מוזמנים להתחיל להשתמש בפורום שלי וכמובן להמשיך ולהשתמש בפורום זה. הפורום שלי הוא עוד דלת קטנה של אפשרויות והוא בתחילת דרכו, אשמח אם תעזרו לי לפתח אותו בשבילי ובעיקר בשבילכם. אתם מוזמנים להיכנס לפורום בכתובת הבאה:

../images/Emo57.gifמשחק "חמסה"- יותר שכל ממזל!

"משחק החמסה" מתגלגל כמו מנטרה בתפוז אנשים במשך שבוע שלם, שבו תצטרכו להרכיב את פאזל "חמסה" ולגלות את המילה המיוחדת שהתמונה צופנת בעבורכם. להקת "חמסה" הוציאה לא מכבר אלבום חדש
, ואפילו פורום חדש בתפוז, ובקרוב תגענה הבנות להתארח Live. עד אז... חפשו את המטמון וזכו בפרס הגדול! בהצלחה!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

../images/Emo162.gifהיום בתפוז Live ../images/Emo24.gif

היום ב-18:00 מגיע לפורום אביב גפן במאי הקולנוע תומר הימן, שביים את הסרט "אביב"- סרט דוקומנטרי על אביב גפן, שיצא לא מכבר לקולנוע. תומר מוכר לכולנו כבמאי ויוצר "תומר והשרוטים" שזכה לביקורות מצויינות והעלה אותו על מפת הקולנוע הישראלי. הוא יענה על שאלות בנושא קולנוע בכלל וסרטו החדש בפרט.
"משחק החמסה" ממשיך לשגע את המדינה, זה היום הרביעי. היכן מסתתר היום החלק מ"פאזל חמסה"? פתרו את החידה היומית ואספו את החלק!

לכל אוהבי המורדים!!!!!

היי תקשיבו אני עושה ספר חיים גם לכריס וגם לשחקנים!!!!!!!!!! כריס היא מפיקת הסדרה למי שלא יודע....... אתם יכולים לכתוב ברכות גם לכריס וגם לשחקנים אם אתם רוצים בעברית ואני אתרגם!!!! בבקשה תעשו לכל השחקנים: קמילה לואיסנה בנחמין פליפה לוחן פליסיטאס ויקו מרקוס גידו תומס פילר ואם יש עוד כמה שעולים לכם לראש אז תכתבו גם להם! אבל לא לכתוב לניקו ולונה כי הם עזבו את הסדרה ולא יהיו בעונה השניה!!! וגם אם אתם יכולים תכתבו לשחקני העונה השניה כדי לא להעליב אותם... מתי שאני אתן להם כבר תכירו אותם ותאהבו אותם!!!!! אז את הברכות לכריס תשלחו ל: [email protected] ואת הברכות לשחקנים תשלחו ל: [email protected] את הברכות יש לשלוח עד ה-30 לאפריל!!!!! בבקשה תמהרו כדי שאני אספיק להכין את הספרים
נ.ב אם אתם רוצים אתם יכולים לשלוח לי במסרים את הברכות

../images/Emo57.gif היום בתפוז Live

היום ב-12:00 נארח בפורום השף הלבן את אבי שקרל, שף מסעדת "בליני" האיטלקיה הקסומה מנווה צדק בת"א. אתם מוזמנים להכניס שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
אמיר קרטס, לשעבר מלהקת "רעש" והיום זמר בפני עצמו מגיע עם דיסק חדש לפורום רוק ישראלי לדבר על רוק בישראל ועל בכלל. היום ב- 20:00. כולם מוזמנים.
חשיפה! מספר הטלפון לשליחת פתרונות למשחק "חמסה" נחשף היום!! החידה החמישית גם היא פורסמה בעמוד החידון- אז... אנחנו מחכים לתשובות שלכם!

היום בתפוז Live: ../images/Emo68.gif

היום ב-18:30 תגיע אשת האשכולות אבישג רבינר לפורום "שירה וכתיבה יוצרת", לשוחח על ספרה החדש "עלמה ומרתה"- וגם על דברים אחרים... ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום מסתיים משחק חמסה, אבל קו הטלפון שלנו עדיין קולט את ה- SMSים הרבים שאתם שולחים לנו עם הפתרון. ניתן לשלוח פתרונות עד מחר ב-20:00, אז קדימה! קחו את המשפחה שלכם (או החברים) לארוחת חמסה בחג- על חשבוננו!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לערוך מחדש את סרט החתונה או בר המצווה? בפורום הפקת וידאו ילוו אתכם ויתנו לכם עצות.
תינוק חדש במשפחה? מזל טוב! עצות וטיפים בפורום הורים לתינוקות.
תפוז מקומי מצרף אליו את תושבי הקריות.
למי שעדיין חושב על קונספירציות - נפתח פורם אקס פיילס.
הדודה מארה"ב באה לפסח? שפרו את התקשורת בפורום השפה האנגלית.
כבר לא לבד. תמיכה והבנה להורים לילדים עם מחלות קשות.

למעלה