יום שלישי

נמנמ,

התחלתי ב9 כי המורה להיסטוריה לא באה
מתמטיקה - סדרות חשבוניות. קל... וכמובן, גם היום הצטרף עוד ילד. ספרות - קיבלתי 88, שיהיה. אהמ, מחר יש איזה בוחן/עבודת כיתה עם ציון ואפילו לא קראתי את הסיפור ואין לי זמן לעבור עליו כי יש מבחן מחר
שוב מתמטיקה - שוב סדרות חשבוניות. באמת שפשוט בושה להיות בכיתה הזו, זה כבר עבר את העצוב... והם עוד רוצים מבחן חוזר. כי בו הם מאוד יצליחו. אבל יאללה, זה יהיה מצחיק... מחר מבחן בחשמל ואני לא יודעת כלום.

hadarinke

New member
לא הלכתי היום

לא היה לי כוח, זייפתי בחילות בבוקר ואמא הרשתה לי להשיאר, חבל שלא ידעתי מה יקרה אחרי זה... בערף אלף פולניות באות ומתייבשות לרכל עם אמא בסלון, משהו מטורף... :S אני הולכת לשיעורים פרטיים עכשיו, עד 4... נדבר ^^

hadarinke

New member
לא הלכתי היום

לא היה לי כוח, זייפתי בחילות בבוקר ואמא הרשתה לי להשיאר, חבל שלא ידעתי מה יקרה אחרי זה... בערף אלף פולניות באות ומתייבשות לרכל עם אמא בסלון, משהו מטורף... :S אני הולכת לשיעורים פרטיים עכשיו, עד 4... נדבר ^^

How I Disappear

New member
תעמיס לי ביסלי, זה טוב זה טוב זה אוסם אוס חח

שעה ראשונה- חלון, חזרנו קצת למבחן במת' .. שעה שנייה- תנ"ך, סתם היה משעמם שעה שלישית, רביעית וחמישית- מבחן במתמטיקה [רק גיאומטריה אבל] והיה ממש קל שעה חמישית ושישית- רובוטיקה אבל בשיעור הראשון היא נתנה לנו הפסקה ארוכה חח ככה שיצא ש"למדנו" רק בשעה השישית ..

PerfectSP

New member
נאחס ../images/Emo190.gif

בבוקר היה מעצבן.איחרתי ב20 דקות לבוחן שארך כמעט כל השעה>> בסוף היא נתנה לי לצאת לסיים אותו כשהם סיימו,מזל. התקשרתי לאח שלי שייענה לי על משהוXD אח"כ ערבית,חופר כרגיל,היסטוריה חופר מדי ומשעמםםםםם. לא כ"כ הקשבתי כי קראתי את הספר>< אח"כ שעתיים הרצאה על איזה פרויט ליד,ופרויקט גייט.אחד מנהיגות אחד ערבים יהודיםXD אח"כ לשון.חופר.יש לנו מבחן בחמישי. והיא עושה מבחנים ממש קשים,ארוכים,עם מעט זמן.כלבה>> ויש לי למחר ש"ב בספרות,בפיזיקה,בערבית,בכימיה ובביולוגיה ואין לי זמן>> וגם בוחן בביולוגיה ואני לא יודעת כלוםXD יום נאחסXD

עדיב4

New member
היי, חדשה:)

הייתי בתחילת השנה לפני שהפורום נסגר..P: ועכשיו חזרתי! אז, יום שלישי- לא היה יום מדהים אבל לא נורא. הייתי בבצפר, הביאו מורה חדשה למת', שוב, מחליפים לנו מורים בלי סוף אח"כ הייתי טיפונת בבית, נחתי קצת והלכתי לחזרה של פאקינג 5 שעות רר היה פסדר.. לילה טוב!

למעלה