פינת השרות הרע

../images/Emo156.gifפינת השרות הרע

ספרו לנו ממי כדאי לנו להיזהר (אבל בלי הכפשות, אך ורק על סמך ניסיון אישי ונא לציין את זה במפורש בהודעה
)

kdr

New member
לא שרות רע, רעיון רע

השבוע התחילו להשמיע ברדיו פרסומת ל"אושר עד". לא הקשבתי לכל הפרסומת כי הייתי בטוח שמדובר בעוד בית עלמין עם ערוגות פרחים וספסלים. נדהמתי כששמעתי שוב את הפרסומת והתברר שמדובר בסופרמרקט חדש. אם שם כזה לא טימטום, מה כן ?

RainBird

New member
"טאטמי" חיפה מרכז חורב בתור תלמיד מזרח אסיה מגמת יפן, מאוד חשוב לי הסושי שלי ואיכותו. ככה שאם כבר טרחתי לדבר בשבחי "טאטמי" באוזני אנשים, אני מתחרט היום עד עמקי נשמתי. באנו חבורה של שבעה אתמול בערב, אני, עוד שתי ידידות שיש להן יומולדת ונפשן חשקה בשום דבר אחר מלבד סושי. התיישבנו והזמנו. קודם כל, המלצר היה חצוף. "בלי יותר מידי שינויים במנות כי יש לנו עומס על המטבח" עאלק, היו בדיוק ארבעה אנשים במסעדה חוץ מאיתנו. הפטרתי לו "אתה תתמודד", והוא הגיב בחוסר סבלנות. חיכינו כ-45 דקות לסושי, שהוגש עם דג סלמון ישן, וטונה אדומה ישנה שכבר הייתה חומה מיושן. אחרי כל זה, אפילו לא זכינו להתנצלות. חבל. ארדן.

RainBird

New member
נו באמת ארי, מכל הסיפורים שסיפרתי לך זה הזוי? ../images/Emo3.gif

המממ...כן. זה הזוי .

כל שאר הסיפורים מאוד הגיוניים (לפחות בעיניי...) אני רק מתארת לעצמי אותך, שם, באותה סיטואציה.... איך, איך אני תמיד מפספסת את הקטעים הטובים, קיבינימט !

למעלה