יום שלישי
C Computerized Scar New member 7/4/09 #2 ../images/Emo21.gif [וואי בחיים לא השתמשתי באייקון הזה] מחר אין יותר לחם |מחביאה כיכרות לחם בארון בחדר| הייתי בחזרה..יצא עיבוד מגניב רצח לשיר !!! אני מרוצה. תכף אני הולכת להכין עוגת שוקולד מקמח מצה זה בטח יצא מגעיל. מחר ערב חג ואין לי מה ללבוש .הידד!
../images/Emo21.gif [וואי בחיים לא השתמשתי באייקון הזה] מחר אין יותר לחם |מחביאה כיכרות לחם בארון בחדר| הייתי בחזרה..יצא עיבוד מגניב רצח לשיר !!! אני מרוצה. תכף אני הולכת להכין עוגת שוקולד מקמח מצה זה בטח יצא מגעיל. מחר ערב חג ואין לי מה ללבוש .הידד!
ג גור נועם New member 7/4/09 #5 אה? רגע, עד עכשיו היה מותר לאכול חמץ?../images/Emo67.gif עד מתי אסור? אני מרגישה ממש מטומטמת עכשיו
C Computerized Scar New member 7/4/09 #7 חחחחח ממחר ב10 בבוקר נראלי אסור לאכול עד המימונה..ב16 לחודש אני חושבת
H hadarinke New member 7/4/09 #6 בואי לפה, יש הרבה חמץ! אבא קנה שלושים לחמניות ויש הרבה מאוד חמץ. /tapuzforum/images/emo8.gif
P PerfectSP New member 7/4/09 #3 קמתי לפני שעהXD ../images/Emo190.gif >< שתיתי קפה.. ואח"כ נאי נוסעת לדרוםXD אולי..^^
נ נוצה מרחפת New member 7/4/09 #4 שאלה ../images/Emo9.gif מישהו מכיר מועדנים או דאנס-ברים בתל אביב ובסביבה שלא מקפידים על 18 בכלל ויכניסו בנות בגיל 16? (ושיש שם משהו היום)
שאלה ../images/Emo9.gif מישהו מכיר מועדנים או דאנס-ברים בתל אביב ובסביבה שלא מקפידים על 18 בכלל ויכניסו בנות בגיל 16? (ושיש שם משהו היום)
H hadarinke New member 7/4/09 #8 ברגעים אלה ממש אני במספרה ואני מחכה שיורידו לי את כל הכימיקלים האלה.........צבעתי! חח אני מתחת למכונה מוזרה כזאת אצל שוקי זקרי /tapuzforum/images/emo9.gif
ברגעים אלה ממש אני במספרה ואני מחכה שיורידו לי את כל הכימיקלים האלה.........צבעתי! חח אני מתחת למכונה מוזרה כזאת אצל שוקי זקרי /tapuzforum/images/emo9.gif
H hadarinke New member 8/4/09 #21 תודה ^^ וכן, התמונה מכוערת, והיא צולמה בשירותים של הקניון בקרית אונו >>