ווף. עקב מחק פגום למדי הציור יצא די עקום, אבל לא חשוב **מוקדש לhaunter!
ש שסק לבן New member 14/4/04 #1 ../images/Emo156.gifווף.../images/Emo156.gif עקב מחק פגום למדי הציור יצא די עקום, אבל לא חשוב **מוקדש לhaunter!
../images/Emo156.gifווף.../images/Emo156.gif עקב מחק פגום למדי הציור יצא די עקום, אבל לא חשוב **מוקדש לhaunter!
H haunter New member 14/4/04 #5 ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif בורמה חדשה? מתי הספקת?? טוב, היא יצאה יפה אבל היא נראית קצת עצובה..! וראינו מספיק בורמה מתוסכלת בסדרה עצמה! חיוכון לא יזיק!
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif בורמה חדשה? מתי הספקת?? טוב, היא יצאה יפה אבל היא נראית קצת עצובה..! וראינו מספיק בורמה מתוסכלת בסדרה עצמה! חיוכון לא יזיק!
H haunter New member 14/4/04 #9 ../images/Emo163.gifאין לי את הציור מאז הפירמוט! חשבתי שהיא נראית בערך (או בדיוק) אותו דבר..! אבל משום מה היא נראתה לי שונה, אולי בגלל ההגדלה יופי, חששתי שכשפירמטתי איבדתי אותה ! בורמ'לה, חזרת אלי!
../images/Emo163.gifאין לי את הציור מאז הפירמוט! חשבתי שהיא נראית בערך (או בדיוק) אותו דבר..! אבל משום מה היא נראתה לי שונה, אולי בגלל ההגדלה יופי, חששתי שכשפירמטתי איבדתי אותה ! בורמ'לה, חזרת אלי!
נ נעם של הצאט New member 14/4/04 #8 איזה יפה והינה שלי הינה הבורמה שלי + בנוס היא עם מקיטה ) ^.^ מה אתה אומר ? שלך מדהימה !!!
H haunter New member 14/4/04 #4 יו! טומויו! איזה יופי!!! והיד יצאה לא רעה בסופו של דבר ! והתוספת למעלה נחמדה! הלוואי שזה היה השם שלי (*מוריד ועורך*) (סתם)
יו! טומויו! איזה יופי!!! והיד יצאה לא רעה בסופו של דבר ! והתוספת למעלה נחמדה! הלוואי שזה היה השם שלי (*מוריד ועורך*) (סתם)
J Jonayla New member 14/4/04 #11 וואו! ../images/Emo168.gif זה ממש יפה! אני לא הייתי מצליחה לצייר אותה ככה... *עיניים נוצצות* טוב, סאקורה כבר מתחיל...
וואו! ../images/Emo168.gif זה ממש יפה! אני לא הייתי מצליחה לצייר אותה ככה... *עיניים נוצצות* טוב, סאקורה כבר מתחיל...
M moon flower New member 14/4/04 #12 טוף.. הגיע גם זמני.. *אנחה* טומויו.. לא יודעת למה היא מנגנת על נבל (שהקצה העליון שלו הוא מענף סאקורה וונאבי) ולובשת שמלת ונעליי בלט.. אבל זה מה יש.. (אהבתי את איך שהשיער יצא לה..)
טוף.. הגיע גם זמני.. *אנחה* טומויו.. לא יודעת למה היא מנגנת על נבל (שהקצה העליון שלו הוא מענף סאקורה וונאבי) ולובשת שמלת ונעליי בלט.. אבל זה מה יש.. (אהבתי את איך שהשיער יצא לה..)
H haunter New member 15/4/04 #16 חח ../images/Emo67.gif כן, הוא די דומה ליוקיטו אבל הוא קצת יותר דומה להארי פוטר שהצטרף לכוחות האופל