אבק ברוח....

../images/Emo156.gifאבק ברוח....

שלום ושבת המלכה..כן אני קסת וגם אני חדשה.אני יתומה מאמא כבר 6 שנים ואני עדיין לא מחילמה.משהוא יכול לחבק אותח חזק בכדי שארגיש מה היא כוחה של חמימות אמהית אגב...."אמא חושך" את מקסימה אחת.

היי קסם! ../images/Emo28.gif

ברוכה הבאה אלינו ... צר לי לשמוע על אובדנך, ועל התקופה הארוכה בה את סובלת. אינני יודעת בת כמה את ומה מעגלי התמיכה שלך, אך אם תרצי לספר קצת יותר, נשמח להקשיב, ואולי לחשוב על דברים לסייע. את מוזמנת להישאר עימנו! שולחת לך חיבוק וירטואלי גדול

תודה על התמיכה../images/Emo189.gif

אין לי הרבה חברים . כך שמעגל התמיכה שלי הוא דל יחסית . ישלי חברה אחת שהיא מאד עוזרת לא הספקתי להנות מאימי כשהיתה בחיים וכעת אני מרגישה פספוס. היא מאד חסרה לי.

Darkmatter

New member
היא בת 101... ../images/Emo13.gif

ככה לפחות רשום בפרטים שלה... ברוכה הבאה אגב!

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

``יתומה מאמא כבר 6 שנים ואני עדיין לא מחלימה``... ``היגון: הוא אינו קווי. הוא אינו צפוי. ודאי שהוא אינו חלק וכבוש. משהו עשה לכולנו אבל חמור כשרמז שלאבל יש התחלה, אמצע וסוף ברורים. דברים כאלה יש רק בספרות לא בחיים. היגון פועל במחזורים, כמו העונות, כמו הירח``... ``האבל פועל ככל סדרת מחזורים: מחזור אחד מסתיים והשני מתחיל, והוא שונה במעט מקודמו, אבל מתנהל באותו מסלול בסיסי``.... (בנות ללא אם-הופ אדלמן). הזמן הוא הרופא הכי טוב אך כאן זה בלתי אפשרי להחלים להשלים עד הסוף. אפשר רק למצוא תחליף משום שתמיד אנו נתקלות בבעיה שמראה את החסר זה מתחיל בהתבגרות, נישואין, הריון ראישון וכו``. ולכן יש רק את התחליף כמו עידוד. הדרכה וחיבוק כן בדיוק דברת עליו אז אני שולחת לך חיבוק אומנם הוא וירטואלי אבל זה גם משהו. וגם אנחנו כאן תמיד בישבילך. איתך..
...

שלום קסם ../images/Emo28.gif

ברוכה הבאה....
צר לי לשמוע על אובדנך.. הגעת למקום הנכון.. כולנו כאן מכירות ומבינות את החסך הזה בחיבוק האימהי.... מוזמנת לשתף אותנו במה שמתאים לך.. שולחת לך חיבוקים...
כנפיים...

אולי כדאי לנסות להרחיב קצת את המעגל

החברתי, כדי להקל קצת על הבדידות? האם זה משהו שבא בחשבון מבחינתך?

למעלה