ר ו מ י ה

New member
חג שמייייח../images/Emo42.gif

חג אביב שמיח שיביא עמו לכל בנות הבית הרבה אושר, שמחה , פריחה וברכה

maytalita

New member
תפרו, תפרו, תפרו לי בגד עם כיסים

מילאו, מילאו, מילאו כיסי באגוזים.... ואחד חביב עליי במיוחד (של חווה יקירתי) ...בא החתול וטרף את הגדי גדי קטן גדי לבן ובא הכלב ונשך לחתול שטרף את הגדי שאבינו הביא דזבין אבא בתרי זוזי חד גדיא חד גדיא... חג שמח בנות יקרות!!!!!!!
שלא תגידו שאין הפגנת בקיאות בשירי החג.... ממתינה ל- 3
של זוזו

../images/Emo162.gifחג שמח וכשר לכולכן!

שיהיה לכולכן חג שמח וכשר, עם הרבה הרבה בשורות טובות וש
הנביא יבוא ויביא תרופה במתנה לאנדו'. ליהי, ממש אהבתי את הקישור.

vanilachip

New member
חג אביב שמח../images/Emo155.gif

מאחלת לכולנו שנצא מעבדות לחרות...כל אחת איך שהיא רואה את זה..סוף לכאבים, לטיפולים וכו' וכו'

שיהיה חג שמח

חג עם מינימום כאבים, חג שיפתח פתח לתקוות חדשות ומשאלות שיתגשמו. ולא להגזים עם ה
. קניתי מצות משיפון אבל ניראה לי שאני אכרסם רק אחת למען המצווה. פיכסה מצות.

חג פסח שמח ../images/Emo140.gif

חג שמח לכולכן
מחכה כבר לאכול
עם שוקולד - הדבר הכי טעים בפסח
.

הגעתי לאחל לכן חג שמח../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

מצטערת שאינני כאן לאחרונה
ושאפילו לא עדכנתי לגבי הדקא.... שירני
עזרה לי המון-המון... בזכותה הזרקתי (אמנם ביום השלישי) ואני רגועה... אין לי עדיין אישורים לגבי המשך הטיפול...ויותר גרוע, אין לי זמן להתקשר
.....(אשתדל לעשות זאת היום) בחול המועד אני בחופש (אבל אני לא יודעת אם שם יהיה מישהו). אבל כמו שאמרתי, לפחות אני רגועה שאני על דקא... חייבת לחזור דחוף לעבודה... אבל לא רציתי לוותר על ברכת החג
אזחג פסח שמח
חג אביב פורח
חג חירות מהירמהאנדו
(לפחות מהתופעות....)

galit 03

New member
חג שמייח לכולכן,הפורום הזה עושה לי ממש

טוב :) לא לשכוח לשתות הרבה מים להוריד את כובדדדדדדדדדדדד המצות ולהנות מכל שנייה שיש לנו עם בני/בנות הזוג והמשפחה שסוף כל סוף אפשר להקדיש להם דקה... לא לשכוח את בעלי החיים(יש הרבה שנוסעים לחופשות ושוכחים שהם השאירו נשמה חיה בבית או כאלו שהחליטו להשאיר אותה בצד הדרך)... והכי חשוב להנות! בריאות לכולנו, גלית

מישמש33

New member
חג שמח מתוקות../images/Emo140.gif

באסטרולוגיה, המזל הראשון הוא טלה, ראשוני, שובבי ואביבי, איתו מתחילה המחזוריות, אז..... סיבה למסיבה, מבחינתי זה כמו תחילת שנה ואני מאחלת לכולנו טונות של בריאות, כמויות מסחריות של אושר, הגשמה עצמית ואהבה וכמובן מיליארדי טיפות קסם שיגרמו למשאלות ליבנו להתגשם. אוהבת אתכן וממש התגעגעתי

מישמש33

New member
היי מתוקית

יש לי סופסוף חצי שעה של שקט, אז ישר ניצלתי הזדמנות מקווה שעוד מעט יהיה לי קצת יותר זמן וגם טיפונת זמן איכות עם עצמי ואז אוכל להיות פה קצת יותר

מישמש33

New member
ושכחתי...

מקווה שאביך ממשיך להשתפר ושלקראת החג, האביב, השמש והפרפרים שמתעופפים להם עכשיו בשלל צבעים יקרו דברים טובים נשיקות

למעלה