../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif

מצות, מצות, מצות, מצות, מצות
באופן אישי אני לא אוהבת מצות מעולם לא אהבתי וכנראה לעולם גם לא אוהב הבן שלי לעומת זאת מת עליהן היום הוא חנך את המצה הראשונה השנה עם ממרח נוטלה אז מה הוריאציות שלכם לחג המצות? מה עוד אפשר לעשות עם הקרטונים הדקיקים האלו מלבד מצה בריי ומצה פיצה? מתכונים יצירתיים יתקבלו בברכה ועד אז משה ימשיך להשתולל בעולם הוירטואלי
<אני עושה תחרות יצירתיות בין הזקנים לצעירים
>

א פרסקי

New member
לבנות מגדלים, רבי קומות

הכל אפשר עם מצות
כל אוכל שחושבים מחביתות ותוספת לפשטידות עד לאכול עם מרגרינה ומלח :) הכל הולך

Gal 38

New member
חמאה מלוחה ../images/Emo3.gif

הרבה יותר שווה ממרגרינה ומלח

שונאת

מצות בדיוק אבל בדיוק כמוך. איכס. גם החג הזה לא אהוב עלי בלשון ההמעטה. שנה ראשונה שלי "בלי". מעניין איך יהיה. שמייח זה בטוח.

NoaModiin

New member
מצה מגולגלת מטוגנת במילוי פירה ובשר

תשאלי את הילדים שלי - טורפים את זה. והמתכון: מרטיבים מצות במים ומניחים על מגבת. מחכים שיתרככו קצת. בינתיים מכינים פירה תפ"א למילוי. ניתן להוסיף לפירה רוטב בשר טחון מבושל ומתובל.לחלופין אפשר להוסיף חתיכות חזה עוף. ולהכנה: מקפלים מצה לשניים. מניחים מילוי בצורה נדיבה. מקפלים/מגלגלים את המצה. טובלים בביצה טרופה (ניתן להוסיף מלח/פלפל לפי הטעם) ומטגנים. אחלה ארוחת פסח. בתיאבון.

rrredshay

New member
מת על מצה רטובה עם שוקולד...

לגבי מתכונים? הייתי נותן לך אבל אני יודע מה אני עושה בד"כ רק אחרי שנכנסתי למטבח.....

יערית

New member
נשמע מעניין

מה אתה עושה בדיוק אחרי שנכנסת למטבח?
מצה רק עם חמאה!!!

שלשול, שלשול, שלשול, שלשול, שלשול ../images/Emo3.gif

לא אוכלת מהדבר הדוחה הזה IפויהI אבלללללללל מכינה אחלה לזניה של החיים ממצות! ממש כמו לזניה רגילה, רק במקום דפי לזניה, דפי מצה! יוצא יפיצוץ...
אבל מה זה פיצוץ...
כל צינורות האינסטלציה בבית מתפוצצים כשעה לאחר תום הארוחה

אל תגזימי...

גם לא עם הלזניה הכשרה
חשבתי דווקא על משהו בסגנון של מהנדסת בכור האטומי הקורס
איך בכלל מגיעים ל-5000 דולר בחודש <כולל חשמל...> בלי להיות זונה?

למעלה