...רגע לפני תפוח הזהב ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב מסתיימת ההצבעה המדוברת ביותר ברחבי האתר: יותר מעניין מהאוסקר, יותר מותח מ"גלובוס הזהב" הפורומים הנבחרים לשנת 2004 . הזדמנות אחרונה בהחלט להצביע לפורומים האהובים עליכם בקישור הזה. אז קדימה! השפיעו!!
מבצע "קמחא דפסחא" יוצא לדרך. פורום "למען הקהילה" מתארגן למתן אפשרות למשפחות שאין להן לחגוג את ליל הסדר באמצעות תרומות. פרטים נוספים בפורום.
הערב ב-21:00 "פינת המומחה" כבכל שבועיים בפורום תסמונת טוראט: הפסיכולוגית חנה וייסמן תענה לשאלותיכם בפורום- ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

אוש7יתי

New member
וואו שיגעון!!

אני לא מאמינה את ההודעה הזאת אני שולחת דרך הפלאפון)באמצא השיעור מילא לא עושים כלום( ... טוב שלחתי את זה כדי לדעת אם זה מגיע ביי

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

ElinorL

New member
מגניב!!

איפה פלאפון יש לך? איך שלחת? פרטי, נמקי והסבירי! (ממש מבחן בהיסטוריה:)

kfm

New member
חחחחחחח כן זהיה משו

"אבל מה שלא קורה צריך להישאר רגוע ועם הראש על המותניים"

פIלי

New member
חיחי.. יש לי את הספר..

זה ממש חזק.. "אין לי מה להוכיח, ואני חושב שהוכחתי את זה היום על המגרש.."

Testicles

New member
עוד ../images/Emo32.gif - אורי חזקיה

במדיה פלייר, ctrl + u ולהעתיק: http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&s=269FFA4CC393423EB2DD66A14435BEE3&ci=24000&ak=81591433&ClipMediaID=29678

אוש7יתי

New member
יש לי אס קיי סליידר ציבעוני

של פלאפון וזה דווקא קל ניכנסים לאינטרנט ואז לכיף ואז יש הפורומים של תפוז מחפשים מחפשים מחפשים (זה לפי האלף בית) עד שמגיעים לקיציס ופרידמן ובאמת היה שם את כככללל ההודעות! זה ממש וואו שיגעון!

kfm

New member
יו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בדיוק ראיתי באתר של קשת מערכונים מנבחרת החלומות..לזכר הימים הטובים (אם אתם כבר שם תיכנסו למערכון עם ערפאת, זה קורע) אז יש שם מערכון אחד עם דבורה מהאקדמיה

Yuvalenko

New member
יאאאא... יש שם קישור שרואים את שני

בקהל, בקלוזאפ!!
איזה קטעים.. (הקישור של דבורה..)

למעלה