DVD&STUFF

GeJuFan

New member
ER עונה 5 ב-DVD תאריך יציאה(משוער)

והתאריך הוא: ה-11 ליולי 2006. מה שאומר חד משמעית שהעונה השישית תצא לקראת עונת החגים הנוצרית (נובמבר, דצמבר, ינואר).

GeJuFan

New member
הגירסה שיצאה בארץ היא גירסה

ייחודית לארץ. זו גירסה לא מאושרת ששוחררה רק בארץ (למיטב ידיעתי). בכל אחת מהקופסאות של ER יש גם חומר מוסף בנוסף לפרקים לקופסא בארץ אין מהסיבה ש-WB ישראל החליטו להשיק אותה בארץ מבלי לחכות לגירסה הסופית עם כל התוספות. מה שייצא לך ביולי זו הגירסה הסופית שאושרה ע"י WB בארה"ב ושעבור שינוי מאיזור 1 לאיזור 2. מה שתראי בחנויות בארץ כאיזור 2 בעוד חצי שנה יהיה את הגירסה הזו הסופית ולא מה שהיום מוכרים.

lightanddark

New member
שמתי לב לזה אבל עוד לא

ראיתי גירסה אחרת לעונה הרביעית בארץ חוץ מזה זה ככה גם בבריטניה

GeJuFan

New member
גירסה אחרת לעונה הרביעית?

את מתכוונת לכזו אם התוספות? הגירסה הרשמית שיצאה לפני כמה חודשים. אני יודעת שכבר אפשר להשכיר את העונה הרביעית בבלוקבאסטר וגם לקנות אותה לא בדקתי לגבי התוספות מהסיבה שאני קונה תמיד איזור 1. לפי דעתי אמור להיות בארץ עונה 4 לקנייה אם כל התוספות לפחות כאיזור 1(ללא התירגום לעברית) וגם איזור 2, אין סיבה שלא יהיה. בדקתי באמאזון בריטניה שמה גם יש את העונה השישית(למי שמעוניין, עונה שישית רשמית תצא בטוח סוף 06 תחילת 07) אבל זה רק הפרקים כנ"ל העונה החמישית שמוצגת שם. כרגע מה שיצא מבסיס EB בארה"ב ואושר על ידם זה רק עונות 1 עד 4 כל מה שתראו מעבר לזה עד ה- 11 ליולי 06 זה הוצאות אישיות של חברות בת של EB ברחבי העולם. למשל ידעתך שביפן כבר יצא DVD של העונות עוד לפני 6 שנים לפחות!! אך שוב זה היה ייחודי ל-WB יפן ולמיטב ידיעתי ללא תוספות אלא רק הפרקים. בכל מקרה עונה 5 ה-11 ליולי איזור 1. מי שרוצה אני יכולה לנסות לבדוק מתי יצא איזור 2 של העונה ה-5 על פי הגירסה המאושרת.

GeJuFan

New member
אכן קניית איזור 1 בארץ זה עסק יקר

ולו רק עקב מיסי היבוא אז זה מעלה את המחיר ויש גם את הפקטור שהחנויות צריכות להרוויח וגם שקשה להשיג סדרות טלוויזיה באיזור 1 בארץ. אם אני קונה מהאינטרנט אני יכולה לחסוך קרוב ל-50 ש"ח, כל קופסא עולה לי בערך 200 ש"ח מינוס פלוס(כמובן זה תלוי בסוג המשלוח שאת לוקחת). אני קונה מאתר בארנס ונובלס למרות שזה כנראה ישתנה כי אני מחכה כבר חצי שנה למשלוח שפעמיים לא הגיע. מה שמזכיר לי הגיע הזמן לדבר איתם. בכל מקרה חוץ מהמקרה הזה הם תמיד שלחו והגיעו בזמן. יש לך גם המון מקומות אחרים אבל אני משתמשת בהם כי הם מבין היחידים שמקבלים הזמנות בטלפון.

למעלה