10 המכות....

Lord Buksht

New member
../images/Emo155.gif 10 המכות....

מהן לדעתכם 10 המכות של הפוליטיקה הישראלית

אבן 11

New member
על הפוליטיקה הישראלית

ראה למשל בבחירות האחרונות איזה שירות אדיב נתנו לקדימה.

youvall

New member
מכה שנייה-האובססיה של השמאל...

שלא מצליח להשתחרר מרצח רבין וגם אחרי 6 יו"ר אחריו ממשיך להגיד שהסיבה היחידה שהוא לא בשלטון זה כי אין את רבין... והסיבה היחידה שאין שלום זה כי אין את רבין... ושממשיך לעשותא ת פסטי-רבין...במקום עצרת לזכרו של אדם עושים עצרת של שמאלניים שבאים להגיד כמה שהם צודקים-ומרחיקים את זכר רבין ואת המסקנות הנדרשות מהרצח מיותר מחצי עם!

אבן 11

New member
יובל-מדובר בשמאלני אמיתי?

סוף סוף שומעים משמאלני כמוך גם דיעה אחרת , בקשר לרצח רבין. ללכת נגד הזרם זה קשה , יישר כח.

youvall

New member
אף פעם לא הלכתי עם הזרם...

אני הולך עם האמת שלי... ואני, באמת חושב, שפסטי-רבין הוא ביזיון אחד גדול, לא רק למי שמארגן אותו, אלא, בעיקר, למי שזה אמור לזכור... זה ביזיון לרבין! זה ביזיון למפלגת העבודה שכל פעם לוקחת בזה חלק! זה ביזיון למארגנים! זה ביזיון לעיריית ת"א שנותנת לזה להתרחש שנה אחר שנה אחר שנה....

youvall

New member
איזה לקח?

שגם מילים הורגות... שצריך לחשוב פעמים לפני כל דבר שאומרים כי תמיד יהיו את הפסיכים שלוקחים את המילים צעד אחד קדימה... שמנהיג ציבור צריך להיות שקול ולא מתלהם... שבמקום לחפש את השונה בחברה הישראלית חייבים למצוא ולהבליט את הדומה... שצריכים לאחות קרעים ולא ליצור חדשים... שצריכים להגיד לקונצנזוס... שמהלכים מדיניים לא יכולים להתבצע על-בסיס מיצובישי וסגן שר... ובעיקר- שהסתה היא השורש הרע של החברה הישראלית, בגלל הקושי להוכיח אותה, בגלל הקושי לאכוף חוקים נגדה-ודווקא היא זו שגורמת לנזק חמור!

revengen

New member
באמת סליחה שרצחו לי ראש ממשלה

ואני לא בדיוק מצליח להשתחרר מזה אולי בישבילך זה היה מחוויה מצוינת או משהו אבל אני לא מצליח להשתחרר מזה! הסיבה שהשמאל אל בשלטון ממש לא בגלל רבין..הסיבה שאין שלום זה לא בגלל שאין את רבין כלומר חלק מזה כן! ומה לעשות אדון יובל שרבין היה איש שמאל התמך בשלום ומה לעשות שעצרת לכבוד רבין היא עצרת שלום..מה לעשות באמת! תמודד והדבר היחיד המבזה את זיכרו זה שאתה קורא לזה פסטי-רבין יחד עם כל המופרעים מתפוח שפתחו בחגיגות כשהוא נרצח.

youvall

New member
אתה יודע משהו?

1) גם לי רצחו רה"מ... וגם למישהו שגר באריאל... וגם למישהו שגר בתפוח! רה"מ הוא של כל אזרחיי המדינה, ולא רק של מחנה אחד או אחר... 2) "הסיבה שאין שלום זה לא בגלל שאין את רבין...כלומר חלק מזה כן". וזה שערפאת יש"ו הפר כל מילה בהסכם?! וזה שהפלסטינאים מעולם לא רצו את ההסכם? וזה שאין לנו פרטנר בצד השני? זה לא קשור, נכון?! רבין לא היה יכול לכופף את ידו של ערפאת או כל מנהיג אחר לקבל את התכתיבים של ישראל...ובגלל זה, גם אם הוא לא היה נרצח, ככל הנראה-לא היה כאן שלום! 3)רבין היה איש שמאל...אולי! מה אם "לשבור להם את העצמות" מ91'? רבין היה איש מרכז, שפוי שניסה ללכת בדרך אחת...ומה לעשות, עצרת לזכרו של איש-היא לא עצרת לזכרה של דרך! אתה רוצה לעשות עצרת לשלום-תעשה! אל תנכס את רבין רק לשלום...כי רוב חייו היו מלחמה! הפסטי-רבין הזה מבזה את רבין ומרחיק את הזכרון שלו מיותר מחצי עם!

revengen

New member
לא אמרתי שלא!!

שכולם רצחו ראש ממשלה!! אבל בניגוד לאלה בתפוח אני הרגשתי את זה חזק וקשה ולי זה היה טראומה!! האלה שבתפוח הם התייחסו אל זה כאילו זה נס משמיים בזמן שישבתי בבית ואל הפסקתי לבכות חודש!! ומי אתה שתקבע מה יה קורה אילו רבין עוד היה בחיים?? האם היית יודע מה הוא יעשה?! מה היה תגובותיו!? לא! כי הוא נרצח!!!! זה שאתה חושב שאין פרטנר בצד השני זו בעיה שלך וחשיבה שלך..מוזר לי שאתה משתייך לשמאל בלי לחשוב שיש פרטנר..אז מה בעצם דעותייך!? שרון היה איש ימין בלבו תמיד!! סברא ושתילה..מלחמת לבנון..אבל מה הייתה ההתנתקות ב2005?! רבין היה מלחמה!!! אך הפך לאיש שלום שהתגייס לפוליטיקה! גם שרון תמיד היה מלחמה אך עכשיו הפך לאיש שלום!!! לכן מורשת שרון..וכן מורשת רבין זוהי יותר מורשת שלום מאשר מורשת מלחמה!

revengen

New member
מה עוד..

שהחצי העם הזה שלך שמורחק מרבין..בכלל לא סובל אותו...

youvall

New member
אתה מתלהם, ואתה מגזים!

מי אתה שתקבע שלא היו מתנחלים שכאבו את כאב הרצח? מי אתה תקבע שרבין היה איש של שלום? בגלל אוסלו, שבישל אותו פרס וביילין ורבין נגעל רק מהמחשבה של ללחוץ לערפאת יש"ו את היד?! אני יודע שלא היה שלום...כי לא משנה מה היו תגובתיו של רבין, או מה שהוא לא היה עושה-ערפאת לא רצה שלום! בדיוק כמו שהנייה לא רוצה שלום! בדיוק כמו שאין היום אף אחד בהנהגה הפלסטינאית שרוצה שלום! רוצה לעשות עצרת שלום-תעשה! זה לא עצרת לציון יום השנה הX לרצח רבין-כי זו לא עצרת שלום! זו עצרת לזכרו של האדם כאדם ועצרת למען הדמוקרטיה הישראלית! לא עצרת של השמאל, אלא עצרת של העם שרוצה לזכור ר"מ שנרצח במדינה הזו!

revengen

New member
אני אקבע לפי עובדות

מכיוון שהבליל ה4.11.95 מתנחלי תפוח פתחו שמפניה! וחגגו כמו גן בני עקיבא ועוד הרבה מסוג זה! מי אני שאקבע!? אני לא אף אחד! אני בן אדם שאומר לך עובדות אמיתיות! רבין היה איש של שלום בגלל שרבין ניסה ורצה לעשות שלום! הוא בחר בתוכנית אוסלו אבל האמת..שלא משנה באיזה תוכנית רבין היה בוחר..הוא רצה וניסה וזו הייתה מטרתו -להשיג שלום! אולי באמת לא היה שלום אבל אי אפשר לקבוע שאם רבין לא היה נרצח עדיין היו פיגועים וזה משהו שצצריכים להבין! רבין עמד מאחורי אוסלו מכל מובן המילה ולא הכריחו אותו לכלום תפסיק להעליל עלילות שווא! למה שיהיה מישהו שירצה שלום??? אנחנו במלחמה כבר 40 שנה! אנחנו רוצחים פלסטינים והם רוצחים אותנו! מסתבר שאף אחד בדיוק לא רוצה שלום..או לא מוכן לעשות כלום בישבילו! ומה לעשות אדון יובל היקר שעם עובדות אי אפשר בדיוק להתווכח..80-90% מאלה שהיו באים לעצרת לזכור של רבין אם היא לא היית עצרת שמאל זה השמאל! ומעט מאוד ימנים בארץ הזו היו באים לעצרת לזכרו שלו גם אם היא לא הייתה עצרת שמאל בכלל אלא רק עצרת לזכרו של האדם! וזו האמת! ואתה יכול להתווכח עם העבודות עד מחר..

אבן 11

New member
יובל צודק בכמה עובדות

1.אין פרטנר לשלום. 2.העצרת לזכרו של רבין כביכול, מזמן הפכה לעצרת פוליטית זולה, שמבזה את הנרצח בעצמו. 3.הסכמי אוסלו , לא כובדו מעולם על ידי עראפאת. בכלל הגיע הזמן שפה ושם נראה שמאלניים אמיתיים ושפויים כמו יובל.

revengen

New member
אבן 11 אתה לא במצב לדבר פה

זה שאין פרטנר אתה חושב כי אתה תומך מרזל..מה לעשות תתמודד! העצרת של רבין היא עצרת פוליטית כי רבין היה פוליטי! מה לעשות..!!!! הסכמי אוסלו לא כובדו ע"י עראפת כי הסכמי אוסלו נחתמו עם רבין ולא עם ביבי או פרס..!!

אבן 11

New member
באמת בלי שטויות

זה שהצבעתי למרזל אין שום קשר. אל תשכח שאת כל מה שאמרתי , את זה יובל בעצמו אמר. ולהזכירך יובל הצביע עבודה.

revengen

New member
יש קשר

כי אתה לא במצב לגבות פה את יובל בעניין היש אין פרטנר מן הסתם שאתה חושב שאין פרטנר...אתה ימין קיצוני!

למעלה