10 המכות....

אבן 11

New member
אני כן מגבה את יובל

ונעים לי לקרא את דבריו, השפויים. מרזל זה ימין קיצוני,,,,,,,,,,,,,,?הצחקתני.

revengen

New member
אתה מגבה את יובל כי אתה ימני קיצוני

ואין שום סיבה שלא תגבה את היחיד שאמר פה משהו ימני מאז 100 שנה..כיא תה ימני קצוני שתומך בפשסיט!

אבן 11

New member
סליחה,יובל לא לבד

יש הרבה שמאלנים החושבים כמוהו. זה ההבדל בין שמאלנים ישרים והגונים, לבין שמאלנים קיצוניים והזויים. ואגב, מרזל אינו פאשיסט..

revengen

New member
מרזל פשיסט גדול שצריך להיות מאחורי

סורגים וככל שיהיה יותר מוקדם ככה יותר טוב!! וממש ממש לא הרבה שמאלנים חושבים ככה!! אתה הזוי!!! ואני לעומתך לא פשיסט קיצוני!!!

Nellie Bly

New member
למה אבל למה??

אתה חייב להתערב גם בשרשורים שלא קשורים אלייך?!

אבן 11

New member
nellie

אני דיברתי עם יובל בלבד, והוא ענה לי בצורה מכובדת. זו זכותי לדבר עם מי שאני רוצה. אם אתה או אחד מהאחרים כאן אינו רוצה לשוחח איתי , באמת שאין לי בעיה. אתם יכולים פשוט להתעלם מימני, באמת שלא מפריע לי.

אבן 11

New member
nellie

למה מי אתה בכלל שתגיד לי מה לעשות? אני מדבר איפה שאני רוצה ועם מי שאני רוצה, ואם לא טוב לך אז תחפף מכאן.

Nellie Bly

New member
קודם כל אני בת.

ותשנה את הטון.אתה אורח בפורום הזה,תזכור את זה.כאן זה לא פורום פאשיזם.

Nellie Bly

New member
אתה מהתלם

ואתה גם מגזים. עם כל הכבוד למתנחלים-היו הרבה מהם שעלזו שרבין ז"ל נרצח.איך אתה יכול בכלל להשוות את זה לכאב של מחנה השלום שאיבד את המנהיג ואת הדרך?!איך אתה יכול בכלל לשים באותה משוואה את ההרגשה שיש עד היום,לאותם אנשים שלקחו מהם את המדינה ורצחו להם מול העיניים,את השלום? איך אתה יודע שלא היה שלום?!ערפאת לא רוצה שלום?ערפאת הביעה נכונות לשלום.הסכם אוסלו היה הסכם היסטורי מבחינת עצם ההכרה במדינה ישראל ובצורך להקים מדינה פלסיטנאית ובחתירה להסכם שלום!! רבין נרצח כי היה מנהיג שמאל,כי עמד בראש מחנה השמאל וחתר להסכם שלום והפסקת הכיבוש.אתה מנסה להתעלם מעצמם העובדה שזה היה רצח פוליטי?שזה כוון למטרה מסוימת?שהאדם שרצח את רבין ז"ל,היה בעל מטרה מסוימת וחונך על אמונה מסוימת?

Wing Chan

New member
פסטירבין אעלק. חוצפן.

מרבית הפוליטיקאים (ואנשי הצבא) כיום לא מגיעים לקרסוליים של מה רבין היה.

revengen

New member
בדיוק כל הכבוד לך ולנלי!!!!

אף אחד מזה כבר 30 שנה לא השתווה לרבין!!!

אבן 11

New member
אל תשכחו שיובל הוא מהמחנה שלכם

הוא לא מתבייש ללכת נגד הזרם, וכל הכבוד לו על כך.

revengen

New member
כל הכבוד על מה!?!!??

על זה שהוא מבזה את זכר רבין?????? על זה שהוא מתנהג כמו ימני הזוי???? על מה????????????

אבן 11

New member
בטח, אתה רואה אדם ישר והגון

וליבך מתמלא חלחלה, בגלל זה ממפלגת שילטון בקום המדינה , הפכתם למפלגה שמגיעה לשלטון פעם ב- 20 שנה.

למעלה