שאלון פסח

../images/Emo155.gifשאלון פסח../images/Emo155.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?
האם צריך להאריך את חופש פסח?
אם כן-בכמה זמן?
קיבלתם עבודות לפסח?
מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?
ובאיזה שעות אתם קמים?
שומרים כשרות?
עושים ניקיון פסח?
עושים סדר פסח?
אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?
מה אתם מתכננים לעשות בחופש?
מתכננים ללכת להופעות של עידן?
אם כן, לאיזו הופעה?
טסים לחו"ל?
לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?
איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?
אוהבים מצה?
נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב?
אכלתם פעם מצהפיצה?
אם כן-היה טעים?
כבר התחלתם לנקות?
אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?
אתם בכלל מתכוונים להתחיל?
מה אתם הכי אוהבים בחג?
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..]
הפסח שלי יהיה...
קרדיט לפורום הראל סקעת

עונהה

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..
אוהבת מאודד האם צריך להאריך את חופש פסח?תמיד טוב שיש יותר חופש אז למה לא חח אם כן-בכמה זמן?עוד שבוע קיבלתם עבודות לפסח?כן מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?מתמטיקהה באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?ממש מאוחר.. ובאיזה שעות אתם קמים?בהצורים חח שומרים כשרות?ברור עושים ניקיון פסח?כן עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?דודים מה אתם מתכננים לעשות בחופש?מלא דברים, סופרלנד, קניונים, ועוד... מתכננים ללכת להופעות של עידן?בע"ה אם כן, לאיזו הופעה?סופרלנד טסים לחו"ל?לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?בע"ה איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?יוצאים אוהבים מצה?ככה ככה נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? מאוד אכלתם פעם מצהפיצה?לא אם כן-היה טעים?לא טעמתי כבר התחלתם לנקות?ממזמן אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?התחלנווו! אתם בכלל מתכוונים להתחיל?כן מה אתם הכי אוהבים בחג?ליל הסדר ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה- הכי כיףףף

עונה :]]

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? חופש!! שמחים!! :]] יאללה בלאגן P: האם צריך להאריך את חופש פסח? כהההה עד לסוף שנה אם כן-בכמה זמן? קיבלתם עבודות לפסח? כהה :[[ סעמק המורים האלה מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? היסטוריה גאוגרפיה...הכלל
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? 2..3..מתי שיוצא ובאיזה שעות אתם קמים? כל יום שעה אחרת שומרים כשרות? כה עושים ניקיון פסח?כה עושים סדר פסח?כה אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? אצלנו עם כל המשפחה מה אתם מתכננים לעשות בחופש? כל מיני מתכננים ללכת להופעות של עידן? לא :[[ אם כן, לאיזו הופעה? טסים לחו"ל? לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? לא חח איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? יוצאים אוהבים מצה? לאאאא :/// נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? אמממ שוקולד כה מצה לא
אכלתם פעם מצהפיצה? חח כה גועל נפש D: אם כן-היה טעים? מחרידדד כבר התחלתם לנקות? כה אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג? את החופש..למה אין מה לאכול... ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] אין לי חח הפסח שלי יהיה... עמוסס ביותר חג שמח מוואה

עוננה ../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? כן :p אבבל גם לא בגלל כול השיעורים
האם צריך להאריך את חופש פסח? כה !!! אם כן-בכמה זמן?בשבוע וחצי חודש שנה חח סתם שבוע קיבלתם עבודות לפסח?כה מלא מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?הרצאה + book report באנגלית באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?3 , 3 וחצי ובאיזה שעות אתם קמים?11 וחצי , 12 וחצי שומרים כשרות?ברור עושים ניקיון פסח?ברור עושים סדר פסח?ברור אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?פעם אצל צד אמא פעם אצל צד אבא... מה אתם מתכננים לעשות בחופש?אמ להנות ולעשות שיעורים מתכננים ללכת להופעות של עידן?אם הייה באזור שלי אז כןן אם כן, לאיזו הופעה?לאדעת טסים לחו"ל?לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?אמ כה איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?יוצאים כול יום אוהבים מצה?לא ממש נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? כה
אכלתם פעם מצהפיצה?כה אם כן-היה טעים?כה כבר התחלתם לנקות?כה אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל?כה התחלתי כבר D: מה אתם הכי אוהבים בחג?את הסדר אם המשפוחה ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... חג אחלה
שבוע טוב

עונההה../images/Emo13.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? רק שמחים?? מאושרים!! האם צריך להאריך את חופש פסח?
אם כן-בכמה זמן?לא יזיק עוד איזה שבוע..
קיבלתם עבודות לפסח? לא מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? אנגליתת
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? אממ השבוע הזה מוקדם כי אני עובדת למחרת.. ובאיזה שעות אתם קמים? 6 וחציי
שומרים כשרות? כן עושים ניקיון פסח?כן עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? אצל סבתאאא..
מה אתם מתכננים לעשות בחופש?אממ אין לי מושג עדיין.. אבל בטח לצאת חברים וזה.. מתכננים ללכת להופעות של עידן?אלוהים גדול.. אם כן, לאיזו הופעה? טסים לחו"ל? לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? אני מקווהה..
איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? אמממ אני יוצאים כל יום.. אבל אחרי שמסיימים לעזור לאמא עם הנקיונות..חח אוהבים מצה?אממ כן.. נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? הכי טוב! אכלתם פעם מצהפיצה? לא.. אם כן-היה טעים? כבר התחלתם לנקות? כןן אוףף אין לי כוח.. אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? מה אתם הכי אוהבים בחג? את הערב חג.. ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... מעולהההההההההההההה..

../images/Emo192.gif../images/Emo155.gifעונהה ../images/Emo3.gif ../images/Emo161.gif

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..? כןןןן
האם צריך להאריך את חופש פסח? לא, מסתפיקק שבועיםם וחציי אם כן-בכמה זמן? ? :) קיבלתם עבודות לפסח? אכןן :\ מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים? נמממ ספורט
באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש? 12 וחצי - 1 ובאיזה שעות אתם קמים? 6 וחצי - 7 שומרים כשרות? כןן :) עושים ניקיון פסח? בטחח עושים סדר פסח? חחח ברורר אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..? כולםם באיםם אלינוו ( וזהה הרבה :-O ) מה אתם מתכננים לעשות בחופש? הרבהה דברים
מתכננים ללכת להופעות של עידן? אממ .. עםם יהיה :) אם כן, לאיזו הופעה? שקרובהה אליי :) טסים לחו"ל? לאא , לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים? חחח אפעםם לאא הצלחתיי תמידד יש עודד משו קטןם שלאא הספקת לעשותת .. איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום? אני מעדיפהה להשארר בביתת .. אבלל לצאתת לפעמיםם אבלל לא כולל יום אוהבים מצה? כן :) נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? חחח בטחחחחח אכלתם פעם מצהפיצה? חחח נראהה ליי ממזמןןןןןןןן ממזמןןןןן אם כן-היה טעים? לא יודעת
כבר התחלתם לנקות? כןן :| אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל? אתם בכלל מתכוונים להתחיל? חחח יש לי 3 בתיםם אז... מה אתם הכי אוהבים בחג? את הסדר .. עם האפירומן
ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה... אחושקשוקהה

עונהההה

שמחים לצאת לחופש? אם לא -למה..?ברורררר האם צריך להאריך את חופש פסח?אמ..כן אם כן-בכמה זמן?עוד 6 ימים קיבלתם עבודות לפסח?כן מאיזה מקצוע אתם הכי שמחים להיפטר לשבועיים הקרובים?אמ..לא נתנו לי הרבה שיעורים אבל מהקריאת ספר באיזה שעות אתם בדר"כ הולכים לישון בחופש?3-4 ובאיזה שעות אתם קמים?12 וחצי משו כזה חעחחע=] שומרים כשרות?ברור עושים ניקיון פסח?כןןן עושים סדר פסח?כן אצלכם/אצל סבתא/חברים או אחר..?סבתא מה אתם מתכננים לעשות בחופש?אמ...לחשוב על עידנושש מתכננים ללכת להופעות של עידן?ברור אם כן, לאיזו הופעה?בסופרלנד טסים לחו"ל?לא לדעתכם תספיקו לייסם את כל התיכנונים?אמ..לא חושבת איזה טיפוס אתם-נשארים בבית או יוצאים כל יום?בבית אוהבים מצה?כן נכון ששוקולד על מצה זה הכי טוב? כן חחח אכלתם פעם מצהפיצה?לא אם כן-היה טעים?לא אכלתי חח כבר התחלתם לנקות?ברורר אם לא-מתי אתם מתכוונים להתחיל?אבל כןן אתם בכלל מתכוונים להתחיל?התחלנננווווווווו מה אתם הכי אוהבים בחג?תחופששש ולסיכום- [השלימו כרצונכם..] הפסח שלי יהיה...מוטרףף =]

למעלה