שאלון פסח

to the end1

New member
../images/Emo155.gifשאלון פסח../images/Emo155.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי?
שומרים כשרות?
כבר הכשרתם את הבית?
אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד?
שומרים כשרות?
דם,צפרדע,כינים....
אוהבים את פסח?
מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש?
איך ניצלתם את החופש עד עכשיו?
אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס?
מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג?
מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר?

G Baby

New member
אוו כיף! ../images/Emo140.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ועם מי? כנראה עם המשפחה הקטנה והחמודה שלי
שומרים כשרות? כן
כבר הכשרתם את הבית? ממש.. אנחנו משאירים כמעט הכל לרגע הממש אחרון.
אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? עוזרים?? אני חלק אינטגלי מהניקוי..בת מעולה שכמותי
שומרים כשרות? את מנסה לשבור אותי??
טוב אז פחות או יותר...
דם,צפרדע,כינים.... דבר, שחין, ברד, ארבה, חושך, מכת בכורות וצ'יעמום!!
אוהבים את פסח? כן, אחלה חג!
מה יותר כיף המצה עם השוקולד או החופש? המצה עם השוקולד
אבל בתיכון בטח הייתי עונה שהחופש
איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? ניקיון, סרטים, סדרות, חברים ושינה.
אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? אוהבים, רק במידה, זה משמין..
מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? לחגוג יומולדת בכיף
לראות איך הסינמה סיטי החדש..ולמצוא עבודה בע"ה!
מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? רק בליל הסדר..כשהאוכל הבאמת טעים מגיע

שנינוש 1

New member
אני!

איפה אתם עושים ליל הסדר ועם מי? בנתניה אצל דוד שלי P: שומרים כשרות? כן כבר הכשרתם את הבית? חצי! אבל את החצי החשוב- את המטבח! אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? עוזרים. אמא לא בדיוק משאירה לי אפשרות בחירה בעניין הזה. במיוחד בגלל שאני הבכורה >< דם,צפרדע,כינים.... עד"ש, באח"ב XDD אוהבים את פסח? חג חביב, חביב... מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? את המצה- כי לי כבר אין חופש פסח >< איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? לא היה לי אחד
אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? תלוי איך אוכלים את המצה... מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? אמ... מפגש פורום ראשון לפורום? מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? כבר. אני חושבת שזה קשור לעובדה שקירצפתי כל פינה במטבח X_X

alonback

New member
נענה

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? בבית של ההורים עם המשפוחה שומרים כשרות? לא כבר הכשרתם את הבית? מסתבר שלא אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? בשביל מה יש פיליפינית שומרים כשרות? עכשיו שאני חושב על זה.... לא דם,צפרדע,כינים.... מה? שאני אשלים? מה אני בגן? אוהבים את פסח? מי לא אוהב את פסח מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? המצברייט. נ.ב. עם ולא אם איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? לאלה מאיתנו שלא לומדים בתיכון עדיין אין חופש אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? אוהבים קצת יותר מידי מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? ללמוד למבחנים מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? גם בליל סדר בקושי מרגישים

ווהו פסח!! ../images/Emo3.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי?
חמשתינו (אמא אבא שני אחיי) עם סבא וסבתא בביתם
שומרים כשרות?
נופ
כבר הכשרתם את הבית?
לא
אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד?
מעודדת את אמא מהצד
חחח סתם את החדר שלי אני מנקה ובקטנה כזה אם אין ברירה..
דם,צפרדע,כינים....
זה באמת נחוץ?
אוהבים את פסח?
יס אינדיד
מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש?
דפנטלי החופש למרות שיש לי רק 3 ימים מהעבודה..שהייתי יותר קטנה אהבתי מצה עם שוקולד אחרי זה הגעתי למסקנה שזה לא משהו..
איך ניצלתם את החופש עד עכשיו?
איזה חופש אני תקועה עם שני מטלות להגשה בסופ"ש
אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס?
יותר מהנחנקים..אני אוהבת מצות רק שזה חלק מהמצברייט (מומחיות של אבא שלי..לטגן מצות עם ביצה ונקניק)
מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג?
אהמ אהמ נקווה שאיריס תחגוג את יומהולדתה השנה!! ושסוף סוף ייצא לעשות שופינג (וממש לחזור עם שקיות שמכילות בגדים חדשים) בעקרון אבל בעקרון אני מנסה להנמיך ציפיות..
מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר?
מרגישה דווקא..כמעט לא היו אנשים בעבודה היום! הצ'טעממתי לגמרי!

to the end1

New member
אני../images/Emo232.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? בבית אם אמא ושני אחים שלי
שומרים כשרות? כן
כבר הכשרתם את הבית? רק את החדר ואת המקרר אנחנו לוקחים דברים באיזי השנה חחחח
אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? הלוואי היא יותר מעודדת אותי מהצד
דם,צפרדע,כינים.... אז מה אם אני כתבתי את זה לא באלי
אוהבים את פסח? לא כי נורא קשה לי בלי פיצהההההההה אני אובססיבית לפיצה
מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? לי יש חופש כול יום עכשיו אז המצה אם השוקולד
איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? במחשב?
אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? אני אוהבת את הביס הראשון אם השוקולד ואז אני מרגישה שמיציתי ואפשר לאכול לחם עכשיו חחחח
מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? לאחותי יש יום הולדת בפסח ואנחנו מטורפות על שופינג....
מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר?עדיין לא נראה לי באמת רק בליל הסדר אני יחזור אליכם אח"כ...

lilith93

New member
חג שמח כולם

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? עצל סבתא וסבא, אם המשפוחה המורכבת שומרים כשרות? לא ממש כבר הכשרתם את הבית? ממש לא אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? עוזרים דם,צפרדע,כינים.... ערוב? אוהבים את פסח? חג סבבה כזה מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? החופש שונאת שוקולד איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? עבודה עבודה עבודה (אורזנות) אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? נחנקים מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? לעבוד נחשב? מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר?מרגישה, כמות המצות שאנשים קונים היא שערוריתית

Anna Banana25

New member
חג שמח!../images/Emo155.gif../images/Emo23.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? במושב אצל המשפחה של חברה שלי, שהזמינו אותי באדיבות בגלל שהמשפחה שלי לא עושה סדר
שומרים כשרות? המממ לא. כבר הכשרתם את הבית? לא, אבל ניקינו אותו
אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? מנקה רק את החדר שלי. דם,צפרדע,כינים.... צפרדעים, מאז שאני קטנה זה הצחיק אותי שצפרדעים נופלות מהשמיים. אוהבים את פסח? מאוד
מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? החופש כמובן. איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? בעשיית שיעורי בית
אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? נחנקת מכל ביס, אלא אם כן המצה היא עם שוקולד
מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? אולי אתכנן משהו מיוחד בספונטניות. מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? מתחיל בליל הסדר.

קרניjack

New member
../images/Emo155.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? בבית עם המשפחה המורחבת. שומרים כשרות? כן כבר הכשרתם את הבית? כמעט את כולו. אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? עסוקה מדיי בשביל להשלים שעות שינה ועצלנית בהכחשה. דם,צפרדע,כינים.... ומכת בהמות. אוהבים את פסח? ללא סימפטיה מיוחדת. מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? כבר אין לי חופש, אז מצה עם שוקולד
איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? - אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? כיף לגוון מהלחם. מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? כנס עולמות, מפגש בפורום שמקווה שייצא לפועל. מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? נראה לי זה כבר התחיל פה...

mor1450

New member
אחרי הרבה זמן.... ../images/Emo155.gif../images/Emo9.gif

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? בבית, עם כל החמולה מהצד של אבא
שומרים כשרות? נואופ כבר הכשרתם את הבית? אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? תלוי מה היא מנקה
דם,צפרדע,כינים.... יתושים
המכה ה-11. אוהבים את פסח? ברור, החופש הכי ארוך
מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? אני מעדיפה את החופש
איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? האמת שכל השבוע תקעו אותנו עם תיגבורים, אז הוא יתחיל שבוע הבא :) אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? נחנקת מכל ביס
מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? לבלות קצת עם ההורים מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? בנתיים כל מה שאני מרגישה זה ניקיונות.. אני בטח גם ארגיש את זה אחרי ליל הסדר
שיהיה לנו חג שמח

mor1450

New member
כן, עברה עליי תקופה קצת עמוסה ולחוצה

העיקר שהיא מאחוריי

משי22

New member
ME

איפה אתם עושים ליל הסדר ואם מי? אצל משפחה, בצפון שומרים כשרות? יאפ כבר הכשרתם את הבית? כמעט... נשאר השיש והשולחן במטבח שתמיד מכשירים אחרון. אתם עוזרים לנקות או מעודדים את אמא מהצד? לצערי בעיקר מעודדת. אבל זאת לא אשמתי! זה הלימודים
שומרים כשרות? מה, עוד פעם?
כן. דם,צפרדע,כינים.... וכו' אוהבים את פסח? זה החג הכמעט הכי ארוך, אז כן. מה יותר כיף המצה אם השוקולד או החופש? החופשששש... יו, איך אני מחכה לו! איך ניצלתם את החופש עד עכשיו? הוא עוד לא התחיל! אוהבים מצות או נחנקים מכול ביס? נחנקים. מתכננים לעשות משהו מיוחד בחג? כן, לבקר חברות. ולבוא למפגש של הפורום! מרגישים כבר את אווירת החג או שזה מתחיל רק בליל הסדר? אתם צוחקים? מפורים כבר מרגישים אצלנו את פסח!

to the end1

New member
אה... משי ושירן אני מבקשת ממכם לשים ../images/Emo23.gif

שכתבתי בטעות את אותה השאלה פעמיים אז כן....

למעלה